Cum se simte Daniel Onoriu la 6 săptămâni de la operația fatală din Turcia. Soția lui are vești bune, în sfârșit

Cum se simte Daniel Onoriu la 6 săptămâni de la operația fatală din Turcia. Soția lui are vești bune, în sfârșit
Daniel Onoriu a ajuns în stare gravă la spital, după ce ar fi fost „măcelărit” de medicii turci, conform soției sale, Izabela, în cursul unei operații suferite în Turcia, în 24 noiembrie

Cum se simte Daniel Onoriu la 6 săptămâni de la operația fatală din Turcia. Fostul campion național la raliuri a fost supus unei intervenții de micșorare a stomacului în Turcia, în 24 noiembrie. Dar operația nu a mers deloc bine, astfel că nepotul marii inteprete Gabi Luncă a ajuns, în stare critică, pe mâna doctorilor de la Spitalul Floreasca din București. La un moment dat, viața sa mai atârna de un „fir de ață”. Acum, situația medicală a lui Daniel Onoriu s-a ameliorat.

Cum se simte Daniel Onoriu la 6 săptămâni de la operația fatală din Turcia

Cum se simte Daniel Onoriu la 6 săptămâni de la operația fatală din Turcia. Fostul campion național la raliuri a fost supus unei intervenții de micșorare a stomacului în Turcia. Dar operația nu a mers deloc bine, astfel că nepotul marii inteprete Gabi Luncă a ajuns, în stare critică, pe mâna doctorilor de la Spitalul Floreasca din București.

Soția lui Daniel Onoriu, Izabela, i-a acuzat pe medicii turci că i-au „măcelărit” soțul. Acesta a suferit o hemoragie internă masivă, motiv pentru care a fost nevoie de încă o operație în spitalul din Capitală.

„În urma unei operații efectuate în Turcia, total eșuate, l-au măcelărit acolo, doctorii din România au încercat să-l salveze din răsputeri. Practic, au încercat să repare ce i-au făcut doctorii în Turcia. Efectiv l-au măcelărit acolo. În urma tomografului făcut, l-au băgat în operație. În timpul operației din Turcia i-au fost atinse niște vene care i-au produs sângerare la pancreas, hemoragie interioară.

O să vedem exact ce s-a întâmplat. Operația din Turcia a fost făcută la 24 noiembrie, iar miercuri i s-a făcut rău, a leșinat și a vomitat doi litri de sânge. De atunci a început calvarul”, a declarat Izabela Onoriu, conform realitateasportiva.net, la scurt timp după eveniment.

Soția lui are vești bune, în sfârșit

Daniel Onoriu (43 de ani) s-a luptat pentru supraviețuire timp de câteva săptămâni. La un moment dat, a apărut chiar zvonul morții sale.

„Mama lui a primit niște apeluri și oamenii o întrebau cum a murit și când a murit, vă dați seama prin ce a trecut biata femeie. Astăzi ne-au sunat multe persoane să ne întrebe cum a murit.

Daniel este în viață, e într-o stare critică, dar în viață, nu știm cine a putut să lanseze acest zvon, în condițiile în care nu prea ai acces la informații”, a spus Estera Onoriu, mătușa pilotului, în cadrul unei emisiuni TV.

La ora actuală, starea lui Daniel Onoriu s-a ameliorat, conform declarate declarate de soția sa, Izabela.

„Daniel este tot la Terapie Intensivă! De o săptămână, însă, starea lui s-a îmbunătățit! Cu pași mici, cum spun medicii! I-au repetat, ieri, CT-ul și valorile au fost bune”, a declarat Isabela Onoriu, potrivit click.ro.

Daniel Onoriu este nepotul celebrei cântărețe Gabi Luncă, dar și al virtuozului acordeonist Ion Onoriu. Inițial, a concurat în curse de motociclism. În urma unui accident grav suferit în 2006, el a trecut la cursele de mașini unde a avut rezultate remarcabile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI