Soţia lui Dani Oţil, apariţie incendiară la o lună după ce a născut. Fanii spun că este ireală şi nu îşi pot lua ochii de la ea

Soţia lui Dani Oţil, apariţie incendiară la o lună după ce a născut. Fanii spun că este ireală şi nu îşi pot lua ochii de la ea
Soţia lui Dani Oţil, apariţie incendiară la o lună după ce a născut

Soția lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu, a marcat o apariție incendiară pe Instagram, la doar o lună după ce a născut. Se pare că superba mămică și-a revenit complet după naștere, într-un timp record.

Soţia lui Dani Oţil, apariţie incendiară la o lună după ce a născut

Gabriela Prisăcariu le-a făcut fanilor o surpriză de zile mari, după ce și-a etalat formele perfecte, la doar o lună după naștere. Fanii au luat cu asalt Instagramul și i-au transmis mai multe felicitări.

”Arati wow! Asa de repede ti-ai revenit la formele de manechin! sau ”Ești o foarte frumoasa mămic”, sunt doar două din multele mesaje admirative primite din partea fanilor.

De altfel, soția lui Dani Oțil a afișat un trup spectaculos la numai două săptămâni de la naștere, însă, aparent, s-a lovit de un val de hate din partea internauților, despre care Dani Oțil spunea în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

”A pus soția o poza după două săptămâni de la naștere pe Instagram și nu am mai văzut atâta hate de mult. De ce aruncăm cu pietre pentru că cineva arată spre bine?!” , a fost reacția lui Dani Oțil, într-una dintre edițițiile emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

„Nu am slăbit repede”

Despre silueta sa vorbea în urmă cu ceva timp și Gabriela Prisăcariu. Ea spunea că nu a slăbit repede, dar că nici nu a ținut o dietă. În plus, ea nu s-a stresat deloc cu vreo dietă și a lasat lucrurile să se întâmple în ritmul lor.

„Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată […] Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză.

Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor”, spunea vedeta pe rețelele de socializare, la puțin timp după ce l-a adus pe lume pe Luca Tiago.

Și iată că la o lună de când a născut, soția lui Dani Oțil și-a recăpătat silueta de dinainte de a deveni mamă, iar imaginile din galeria foto a articolului stau mărturie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI