Soția lui Andrei Gheorghe a murit. De ce boală cruntă suferea Petruța

de: Madalina Moraru
10 12. 2019

Cea care i-a fost soție lui Andrei Gheorghe s-a stins, după o luptă necruțătoare cu boala. Petruța Gheorghe a murit, vestea fiind confirmată, în seara de marți, de către o vedetă de la PRO TV. Soția fostului realizator de radio suferea de o maladie foarte grea și a decedat la vârsta de doar 52 de ani.

Soția lui Andrei Gheorghe a murit. De ce boală cruntă suferea Petruța

Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a murit la vârsta de 52 de ani

Petruța Gheorghe a fost de un respectat psihoterapeut, iar vestea morții sale a venit din partea Oanei Cuzino. Vedeta PRO TV a făcut public și un mesaj de condoleanțe, pentru toți cei care au cunoscut-o pe fosta soție a prezentatorului de radio. Vestea morții fostei soții a lui Andrei Gheorghe a venit la un an și jumătate de la decesul acestuia, de pe 19 martie 2018.

„Petruţa Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienţii săi şi pentru toţi cititorii noştri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru şi o sursă de inspiraţie. Întreaga echipă DOC îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuţia pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experienţa, devotamentul şi implicarea sa în fiecare act de psihoterapie şi în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi”, a transmis Oana Cuzino, cu puțin timp în urmă, în această marți, potrivit adevărul.ro.

Petruța Gheorghe a murit din pricina unei boli necruțătoare, decesul fiind confirmat și de către prezentatorul radio Liviu Mihaiu. Anunțul decesului fulgerător a fost unul șocant, fiind marcată astfel și dispariția fostei soții a lui Andrei Gheorghe, după un an de la moartea acestuia.

„Dragii mei, mulţumesc. M-am trezit în întuneric, frig şi spaimă. Încet, încet, îngerii mei m-au făcut să cânt!“, le mărturisea Petruța Gheorghe pritenilor virtuali, în trecut, despre boala pe care credea că reușise să o învingă. Aceasta divorțase de Andrei Gheorghe în anul 2014, dar au rămas prieteni, fiind destul de apropiați. Cu puțin timp înainte ca prezentatorul să moară, aceasta se fotografiase alături de el, fiind însă de nerecunoscut, din cauza cancerului. Se pare că Petruța a rămas optimistă și s-a refăcut, dar forma maladiei cu care medicii o diagnosticaseră a recidivat. Cu doar o lună de zile în urmă își sărbătorise aniversarea, când a împlinit 52 de ani.