Soția lui Alin Oprea a luat decizia de ultimă oră. Ce a făcut, în urmă cu puțin timp

Soția lui Alin Oprea a luat decizia de ultimă oră. Ce a făcut, în urmă cu puțin timp
Alin Oprea și-a părăsit copiii și nevasta

Larisa Oprea, soția lui Alin Oprea, celebrul artist, fost membru al trupei Talisman, a ajuns cu puțin timp în urmă la notariat. Soția artistului a fost însoțită de cei doi copii ai cuplului.

Soția lui Alin Oprea, decizie de ultimă oră. Ce a făcut soția cântărețului în urmă cu puțin timp?

Soția lui Alin Oprea, Larisa, a fost surprinsă, joi, când a intrat la notar însoțită de cei doi copii, scrie spynews.ro. După un mariaj de 22 de ani, Alin Oprea și soția sa s-au despărțit, după ce s-a aflat că artistul se iubește cu o altă femeie.

Despărțirea a venit după ce Larisa a făcut investigații pe cont propriu și și-a dat seama că Alin Oprea o înșeală de doi ani. Larisa a plecat în urmă cu trei ani în Anglia, unde și-a însoțit cei doi copii, care studiau acolo.

Larisa Oprea și copiii au mers la notar
Larisa Oprea și copiii au mers la notar

Alin Oprea a început să își înșele soția după ce aceasta a plecat în Anglia cu copiii

Alin Oprea și Larisa au menținut relația vie timp de un an, după care cântrărețul a început să se răcească de familie. Când a fost întrebat ce se întâmplă, artistul a spus că totul este bine. Larisa a căutat răspunnsuri în altă parte și a realizat că Alin Oprea o înșeală de doi ani cu o oprietenă de familie, soția unui om de afaceri din Cluj. Astfel, căsnicia de 22 de ani s-a destrămat.

Astăzi, se pare că Larisa a pus piciorul în prag și a ajuns la notar, împreună cu cei doi copii ai cuplului. Potrivit imaginilor surprinse de paparazzi, bruneta și-a ținut fiica tot drumul de mână, iar fiul le-a urmat de aproape, mergând relaxat, cu mâinile în buzunare.

Copiii lui Alin Oprea sunt de partea mamei

Deși decizia de astăzi nu este una ușoară pentru nimeni, mai ales după o căsnicie de 22 de ani, Larisa a părut destul de relaxată, deși pe chipul său s-a putut citi că situația nu îi pică deloc bine.

Așa cum s-a vehiculat în presă, cei doi copii au rămas de partea mamei și nu pot înțelege de ce tatăl lor a ales o altă femeie, cunoscută deja de familia lor, să îi fie iubită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI