Amanta lui Alin Oprea, prietenă cu soția cântărețului. Ce se întâmplă acum. S-a aflat

Amanta lui Alin Oprea, prietenă cu soția cântărețului. Ce se întâmplă acum. S-a aflat

Alin Oprea s-a despărțit de soția sa după ce s-a îndrăgostit nebunește, culmea, de o apropiată a familiei. Nevasta cântărețului a făcut pe detectivul pentru a afla ce se întâmplă cu soțul ei, iar ceea ce a descoperit a făcut-o să plângă.

Amanta lui Alin Oprea este o prietenă de-a soției sale. Ce se întâmplă acum și cum a aflat Larisa asta

Alin Oprea, în urmă cu trei ani, mărturisea că muncește enorm pentru a-și susține financiar fiica la un liceu de top din Anglia, scrie impact.ro. Cântărețul povestea atunci că soția a plecat alături de tânără peste hotare, iar el a rămas în țară pentru a face bani.

În tot acest timp, Alin Oprea a tot spus că îi este foarte greu fără soția sa, dar că ambii sunt dispuși să facă orice pentru educația fiicei. Astfel, de câteva săptămâni, au apărut informații conform cărora cei doi ar fi la un pas de divorț și că motivul ar fi chiar infidelitatea lu Alin Oprea.

Alin Oprea și amanta sa
Alin Oprea și amanta sa

Alin Oprea s-a răcit încet, încet de familia sa

Potrivit apropiaților familiei, Alin Oprea ar fi început să se schimbe din ce în cel mai mult în ultimul timp. Comunica din ce în ce mai rar cu soția, nu voia sa meargă în vizită la Londra, iar atunci când copiii și soția veneau în țară, el își făcea mereu de drum, numai să nu stea în acasă.

Comportamentul i-a dat de gândit Larisei, care și-a întrebat soțul în nenumărate rânduri ce se întâmplă și de ce s-a răcit atât de mult. Acesta arunca vina pe muzică, pe stresul cu chelytuielile casei…etc. Astfel, soția a început să caute singură răspunsuri. A descoperit ceea ce nici nu gândea.

Cum a descoperit Larisa că Alin Oprea o înșeală

A început să se intereseze și ea în stânga și în dreapta, pentru ca mai apoi să se uite în telefonul lui. Așa a aflat că soțul ei are o relație de aproape doi ani cu o apropiată a familiei. Nu voi divulga cine este persoana cu pricina, o las pe Larisa să spună, pentru că va spune.

Cert este că a avut un șoc, nu îi venea să creadă. Alin este cu femeia aceea de mai bine de doi ani și pur și simplu parcă nu mai gândește. I-a recunoscut Larisei infidelitatea, ba chiar i-a mărturisit că își iubește amanta.

Alin Oprea a părăsit căminul conjugal

El a părăsit căminul conjugal, și-a părăsit familia, pentru a locui cu acea femeie. Nici nu a mai vorbit cu copiii lui de ceva vreme pentru că pur și simplu nu se poate comunica. El consideră că toți sunt împotriva lui și doar amanta îl înțelege. Toate astea i se trag și de la alcool”, a declarat un apropiat al familiei, pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI