Soția de fotbalist pe care nimeni nu o mai recunoaște. Motivul șocant pentru care arată așa

Soția de fotbalist pe care nimeni nu o mai recunoaște. Motivul șocant pentru care arată așa
Adina Bourceanu a ales o schimbare de look radicală. Pentru că era obosită și nu voia să se mai spele pe cap

Adina Bourceanu a făcut o schimbare radicală de look. A decis să se tundă la zero dintr-un motiv total surprinzător. Era obosită și nu mai voia să se sepele pe cap. Chiar soțul ei, Alex Bourceanu, fost fotbalist la FCSB, i-a dat ideea să se tundă scurt. Ce-i drept, probabil că nici el nu și-a imaginat chiar atât de scurt. Cert este că Adina nu a stat pe gânduri și a renunțat fără regrete la podoaba capilară.

Adina Bourceanu a ales să renunțe la podoaba capilară la două noaptea, încurajată și de soțul ei

„Eram obosită, voiam să dorm, nu să mă spăl la cap…mă plângeam soțului. El mi-a spus tunde-te scurt. Am zis, nu, ori mă tund zero, ori nu mă mai tund deloc. Era două noaptea, era obosit și el. M-am tuns, el m-a retușat”, a povestit Adina Bourceanu pentru AS.ro.

Adina Bourceanu a slăbit 40 de kilograme!

Alex Bourceanu, omul cu retușurile, a ținut să își asume meritul pentru noua înfățișare a soției. „Nu, a venit Picasso! Dacă nu eram eu… Are vreo două peruci, poate să și le pună dacă nu îi convine”, a glumit fostul fotbalist al celor de la FCSB.

După această schimbare de look, Adina Bourceanu este de nerecunoscut. Mai ales că iese în public doar cu mască pe față. Soțul ei a explicat că teama de noul coronavirus este foarte mare în familie.

Cine trece iarna e foarte puternic! Cum funcționează virusul pentru mine e înspăimântător. Eu am două cunoștințe care au murit”, a mai mărturisit Alex Bourceanu pentru sursa citată.

Noul coronavirus afectează foarte mult și afacerea familiei Bouceanu. Pandemia ar putea duce spre faliment restaurantul pe care l-au deschis cei doi soți. Un restaurant în care apar și tricouri ale fotbaliștilor importanți pe care Alex Bourceanu i-a înfruntat.

„Oamenii vin să vadă tricourile jucătorilor mari, nu vin să vadă tricoul meu. Asta e clar! Am două camere de luat vederi care ‘bat’ direct acolo, pentru ticouri sunt. Nu e niciunul spălat”, a mai povestit Alex Bourceanu.