Sorin Pușcașu nu a uitat de Albert după eliminarea de la Survivor România. Mesajul uluitor pe care l-a transmis

Sorin Pușcașu nu a uitat de Albert după eliminarea de la Survivor România. Mesajul uluitor pe care l-a transmis
Sorin Pușcașu nu a uitat de Albert după eliminarea de la Survivor România.

După eliminarea lui Albert Oprea de la Survivor România 2021, Sorin Pușcașu a intrat live pe Instagram.

Sorin Pușcașu nu a uitat de Albert după eliminarea de la Survivor România

De altfel, fanii competiției știu că unul dintre cele mai mari conflicte de la Survivor România 2021 a fost între Albert Oprea și Sorin Pușcașu. Amintim că duminică, 4 iulie, Albert Oprea a fost eliminat din competiția aflată acum în prag de final. Când a aflat această veste, fostul lui rival din echipa Războinicilor a intrat live pe Instagram, alături de iubita sa, Laura.

Astfel, fanii show-ului au insistat ca Sorin Pușcașu să comenteze plecarea lui Albert Oprea de la Survivor România 2021, însă el a fost mai puțin vocal decât se așteptau internauții. Chiar și așa, Războinicul a spus că s-a făcut dreptate, adăugând că dacă ar mai fi rămas în competiție, Albert ar fi primit în mod cert mai multe voturi din partea telespectatorilor.

„S-a făcut dreptate. Eu știu cât de mult suferă el acum că a ieșit din competiție. Eu nu mă bucur pentru el”, a mărturisit Sorin Pușcașu, pe Instagram.

Însă șive-ul făcut de Sorin Pușcașu a luat mai multe întorsături neașteptate, astfel că multe persoane au început să îi adreseze injurii fostului Războinic, gest care a deranjat-o puternic pe Laura, care a sărit în apărarea sa.

„Atitudinea lui îl face să pară arogant prin faptul că este asumat. V-aș spune atât de multe prin ce am trecut și la ce am fost supusă. Am ales să fiu cu bun simț”, a și spus Laura, în live-ul de pe Instagram.

Alin Sălăjean, susținător acerb al lui Albert Oprea

De altfel, în cealaltă tabără se află Alin Sălăjean, cel care l-a susținut pe Albert Oprea de la început și până la final. Pentru acesta, Albert Oprea este câștigătorul competiției Survivor România 2021.

„Fac acest Instastory referitor la ieșirea lui Albert din competiție. Pentru mine el este cîștigătorul Survivor 2021. Este singurul Războinic care a rezistat până în acest moment. A îndurat cât nu au îndurat toți oamenii și concurenții de la Survivor. Că a fost din echipa Faimoșilor, că a fost din echipa Războinicilor. A dat dovadă de om tare, om care poate să uite trecutul. A dat dovadă de umanitate, de spirit de echipă. Aș putea să continui cu aceste realități până mâine dimineață. Tot ce am spus mai devreme, multă lume ați fost și sunteți de acord cu mine”, a spus și Alin Sălăjean, pe rețeaua de socializare Instagram.