Cum a fost surprinsă Sorana Cîrstea după ce Ion Ion Țiriac a flirtat cu fosta soție. Ce mesaj subtil a transmis sportiva VIDEO

Cum a fost surprinsă Sorana Cîrstea după ce Ion Ion Țiriac a flirtat cu fosta soție. Jucătoarea din Târgoviște a părăsit turneul de la Roland Garros încă din turul 2. Sportiva de 32 de ani a avut și neplăcuta surpriză de a-și vedea iubitul schimbând online replici tandre cu Ileana Lazariuc, mama celor doi băieți ai lui. Sorana Cîrstea nu a reacționat direct, ci a transmis, la rândul său, mesaje cu subînțeles pe rețelele sociale.

Cum a fost surprinsă Sorana Cîrstea după ce Ion Ion Țiriac a flirtat cu fosta soție

Cum a fost surprinsă Sorana Cîrstea după ce Ion Ion Țiriac a flirtat cu fosta soție. Jucătoarea din Târgoviște nu trece prin cea mai bună perioadă a sa. După eliminarea de la Roland Garros, încă din turul 2, ea a avut neplăcuta surpriză să afle că iubitul său, Ion Ion Țiriac a flirtat online, de curând, cu fosta lui soție, Ileana Lazariuc. Asta, după ce Ileana a postat o fotografie din perioada în care cei doi erau căsătoriți.

„Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește el spunând, lumina soarelui îți stă mai bine din unghiul ăla”, a scris Ileana Lazariuc la o fotografie cu ea în dreptul unei plaje.

Ion Ion Țiriac i-a oferit imediat o replică, una dureroasă pentru Sorana Cîrstea: „Am vrut să prind apusul în părul tău”, a scris omul de afaceri. Comentariul Ilenei nu s-a lăsat așteptat: „A fost frumos apusul în ziua aia ai dreptate”, a mai scris ea.

Ce mesaj subtil a transmis sportiva

Sorana Cîrstea se luptă încă de la îneputul relației sale cu fiul lui Ion Țiriac cu „fantoma” Ilenei Lazariuc. Pe Ion Ion și fosta sa soție îi leagă nu doar amintiri frumoase, ci și cei doi băieți pe care-i au împreună: Alexandru Țiriac, născut la Paris, la 7 martie 2008 și Nicholas Noah venit pe lume pe 19 iunie 2009. Băieții stau cu mama lor, urmează cursurile unei școli private din București, dar fac și sport, înot şi fotbal.

Despre Cîrstea și Țiriac Jr. s-a zvonit tot mai intens că se vor căsători, după ce anul trecut, sportiva fusese surprinsă cu un inel ca de logodnă pe deget. Dar Ilie Năstase, unul dintre oamenii cei mai apropiați de familia Țiriac a declarat că el nu știe de un asemenea posibil eveniment la care ar putea fi naș.

„Nu m-a contactat nimeni pentru așa ceva! E pentru prima oră când aud că Ion Ion Țiriac s-ar recăsători. Nu pot face niciun comentariu, fiindcă nu știu despre ce este vorba… În plus, sunt la Roland Garros, cu o altă agendă personală. Dar dacă mi-ar propune, aș accepta cu cea mai mare plăcere. E ca și copilul meu”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate pentru playsport.ro.

„Un războinic rămâne un războinic!”

Sorana Cîrstea n-a reacționat direct la flirtul online al iubitului său cu fosta soție. Dar a făcut cîteva postări pe rețelele sociale ce pot fi interpretate că mesaje subtile către cine trebuie să le înâeleagă. Mai întâi, aa a postat pe InstaStories o fotografie cu un cavaler medieval în armură, însoțită de un text grăitor.

„Un războinic rămâne un războinic! Un războinic poate părăsi câmpul de luptă, dar câmpul de luptă nu-l părăsește niciodată pe războinic!”, a scris Sorana Cîrstea în mesajul ce însoțește imaginea postată.

Apoi, Cîrstea a postat un clip cu ea de la reluarea antrenamentelor în vederea participării la turneele pe iarbă ale sezonului și la Wimbledon. Dar, în același timp a mai postat o succesiune interesantă de fotografii făcute la Paris, cu ocazia Roland Gaross-ului. În prima, ea apare zâmbind fericită cu Arcul de Triumf parizian în spate.

Apoi, urmează câteva imagini în care adună mai multe mingi folosite în timpul unui antrenament pe care, finalmente, le aruncă într-o cutie. Sigur, un gest firesc în mod normal, dar ce poate fi intepretat și în altă cheie în contextul actual al relației cu Ion Ion Țiriac.