Sorana Cîrstea, mesaj misterios pentru Ion Țiriac. Ce i-a transmis jucătoarea tatălui iubitului său FOTO

Sorana Cîrstea, mesaj misterios pentru Ion Țiriac. Ce i-a transmis jucătoarea tatălui iubitului său FOTO
Sorana Cîrstea i-a trimis un mesaj cu subînțeles miliardarului Ion Țiriac, posibilul său viitor socru

Sorana Cîrstea, mesaj misterios pentru Ion Țiriac. Jucătoarea din Târgoviște și-a încheiat parcursul din debutul noului sezon, fiind eliminată greu, în optimile Australian Open, de favorita numărul 7, poloneza Iga Swiatek. Iubita lui Ion Ion Țiriac a reușit, însă, un parcurs bun, la capătul căruia a urcat pe locul 32 WTA. Sorana Cîrstea a demonstrat, totodată că nu a uitat de posibilul său socru, miliardarul Ion Țiriac.

Sorana Cîrstea, mesaj misterios pentru Ion Țiriac

Sorana Cîrstea, mesaj misterios pentru Ion Țiriac. Jucătoarea din Târgoviște a ajuns până în optimile Australian Open, cu un tur mai mult decât reușise la ediția trecută. Astfel, Sorana a urcat până pe poziția a 32-a în ierarhia mondială, cu 6 locuri mai sus decât la startul noului sezon.

Sorana Cîrstea (31 de ani) a fost însoțită în Australia de iubitul său, Ion Ion Țiriac (45 de ani), fiul miliardarului Țiriac senior (82 de ani). Deși sunt împreună de aproape 2 ani, Sorana și Ion Ion nu au apărut niciodată în public, nici nu au confirmat oficial relația lor. „Discreție totală” pare deviza ce însoțește legătura dintre ei. Nu există fotografii, nici măcar mărturii clare ale unor apropiați ai cuplului, deși relația e binecunoscută în high-life-ul bucureștean.

Acest lucru este rezultatul unei adevărate „omerte” ce ar fi impusă de Ion Ion Țiriac (45 de ani) în privința expunerii publice a celor doi, după cum scria Playsport, la începutul toamnei trecute. Pe de altă parte, această discreție ar fi „comandată” și mai de sus, adică chiar de Ion Țiriac, octogenarul tată al iubitului Soranei.

Ce i-a transmis jucătoarea tatălui iubitului său

Sorana Cîrstea (31 de ani) și-a manifestat, la un moment dat, într-un mod indirect, frustrarea pentru secretomania ce învăluie relația sa cu Ion Ion Țiriac. Ea a postat un mesaj pe Twitter, în noiembrie, din timpul unei vacanțe într-o destinație exotică în care, probabil, a fost împreună cu Ion Ion Țiriac.

„Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate”, a scris Sorana Cîrstea, în limba engleză, în postarea făcută pe Instagram.

Totuși, Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac au fost surprinși în premieră de camerele unei televiziuni, la încheierea partidei pe care Sorana a pierdut-o la Adelaide în fața jucătoarei din Ucraina, Anhelinei Kalinina. La sfârșitul meciului, Sorana Cîrstea a fost întâmpinată, lângă terenul de joc, chiar de Ion Ion Țiriac. Acesta a încercat s-o consoleze pe frumoasa jucătoare, mângâind-o tandru pe păr și apoi cuprinzând-o pe după umeri.

A scris direct pe obiectivul camerei de filmat

Un moment mai puțin știut s-a petrecut și la finalul meciului din turul 3 de la Australian Open, pe care Sorana Cîrstea l-a câștigat în fața rusoaicei Anastasiei Pavlyuchenkova (11 WTA), scor 6-3, 2-6, 6-2. După o tradiție înrădăcinată în tenis, învingătoarea a scris un mesaj direct pe obiectivul uneia dintre camerele de filmat ale televiziunii care a transmis partida.

Sorana Cîrstea a ales să scrie un mesaj „criptat”: „FA2D”. Conform ProSport, acesta ar însemna „From Alexandru to Daddy” („De la Alexandru pentru tata”), Alexandru fiind un alt prenume al fiului cel mare al miliardarului. Sorana Cîrstea locuiește cu Ion Ion Țiriac în complexul rezidențial „Stejarii”, deținut chiar de miliardarul Țiriac. Numărul 32 WTA are în plan să participe la turneul de la St. Petersburg, ce va avea loc în perioada 7-13 februarie.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI