12 ian. 2023 | 16:40

Sorana Cîrstea, mesaj cu tâlc înainte de startul Australian Open 2023. „Este un campion și o legendă”

Sport
Sorana Cîrstea, mesaj cu tâlc înainte de startul Australian Open 2023. „Este un campion și o legendă”

Sorana Cîrstea este pregătită de meciurile de la Australian Open 2023, mai ales că antrenorul ei a câștigat celebrul turneu. Sportiva din România a transmis un mesaj haios prin care a spus că vrea să obțină rezultate mai bune decât suedezul Thomas Johansson.

Sorana Cîrstea, mesaj optimist înaintea Australian Open 2023

Sorana Cîrstea este una dintre cele cinci jucătoare care vor reprezenta România pe tabloul principal de la Australian Open 2023, în condițiile în care Simona Halep nu participă, pentru că este suspendată pentru dopaj. În primul tur, jucătoarea de pe locul 43 WTA o va înfrunta pe kazaha Yulia Putintseva (28 de ani, 51 WTA). În primele cinci meciuri din acest, Sorana nu a jucat grozav și a câștigat doar de trei ori. Ea a promis că va încerca să dea lovitura la Australian Open, un turneu pe care antrenorul său, suedezul Thomas Johansson, a reușit să-l câștige, în anul 2002.

„Când antrenorul tău este un campion la Australian Open și o Legendă. Trebuie să-mi îmbunătățesc rezultatele aici”, a scris românca pe rețelele sociale, alături de două poze, de legitimație.

Cea mai bună performanță a ei în turneul găzduit de Melbourne au fost cele două meciuri din optimile de finală din 2017 și 2022.

Cine transmite la TV Australian Open 2023

Cele cinci jucătorare din România care vor participa pe tabloul principal, Irina Begu (28 WTA), Sorana Cîrstea (43 WTA), Ana Bogdan (61 WTA), Jaqueline Cristian (143 WTA) și Patricia Țig (790 WTA), și-au aflat adversarele din primul tur. De la această competiție lipsește Simona Halep. Jucătoarea de pe locul 12 WTA a fost suspendată acum patru luni pentru dopaj. Procesul său încă nu a început deși sportiva a transmis, prin avocați, că este gata să demonstreze că nu este vinovată.

Meciurile de la Australian Open 2023 vor fi transmise în direct în România de postul de televiziune Eurosport. Ediția din acest an va avea premii record: 51,6 milioane de dolari.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Irinel Columbeanu și-a mai îndeplinit un vis! Fostul milionar a ajuns la vila din Izvorani: „Simt o emoție puternică”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Primele imagini de la evenimentul în care Michael Schumacher a apărut public, după accidentul din 2013 / Foto
Unica.ro
Cum și-a menținut Ceaușescu puterea și de ce a început să învețe franceză
EVZ.ro
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Spynews
Obligatoriu pentru proprietarii de apartamente sau case. Trebuie să aibă acest document: Este valabil pentru 10 ani
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
SUMELE se MAJOREAZĂ de la 1 IANUARIE! Vești bune pentru MILIOANE de ROMÂNI
Mediaflux
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ispita Maria Tebieș, o ispită și în relația dintre Jador și Oana Ciocan. Ce a declarat bruneta de la Insula Iubirii sezonul 8
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro