Sorana Cîrstea, interdicție din partea lui Țiriac junior. Ce o obligă fiul lui Ion Țiriac să facă

Sorana Cîrstea, interdicție din partea lui Țiriac junior. Ce o obligă fiul lui Ion Țiriac să facă
Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac, o poveste de dragoste ascunsă

În 2020, oficial, s-a vorbit pentru prima dată despre relația dintre Sorana Cîrstea și fiul miliardarului Ion Țiriac. Se știa că sunt împreună de mai multă vreme. Niciunul dintre cei doi, Ion Ion Țiriac și Sorana, nu au vorbit în presă despre relația lor. Se pare că aceasta a fost decizia fiului miliardarului Ion Țiriac.

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac, o poveste de dragoste ascunsă

Până la momentul întâlnirii de gradul zero, atât Soana Cîrstea, cât și Ion Ion Țiriac, erau fiecare într-o altă relație. Jucătoarea de tenis fusese într-o relație, până în 2017, cu tenismenul columbian Santiago Giraldo. De cealaltă parte Ion Ion Țiriac trecea, în același an, printr-un divorț cu Ileana Lazariuc.

Odată terminate cele două relații cei doi erau liberi să se întâlnească cu cine vor. Așa se face că în acel an, 2017, cei doi aveau să se privească ochi-n ochi. Amândoi locuiau la acel moment într-un complex rezidențial din zona Băneasa, complex deținut de Ion Țiriac, tatăl miliardar al lui Ion Ion Țiriac.

De atunci, se pare că cei doi ar fi împreună. Oficial, de-abia anul trecut s-ar fi anunțat că Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac formează un cuplu. Momentul a fost unul bine ales, știindu-se faptul că tânărul moștenitor ține foarte tare la viața sa privată.

Ion Țiriac jr i-a interzis Soranei să vorbească despre relația lor

Multă lume și-a pus întrebarea de ce nu s-a anunțat nimic până anul trecut. Răspunsul este unul foarte simplu. Ca și în perioada căsniciei sale cu Ileana Lazariuc, Ion Ion Țiriac a ținut la natura privată a relației sale.

Odată divorțat de Ileana, se pare că exact același principiu i l-a impus și actualei sale partenere de viață, Sorana Cîrstea. De fiecare dată când reporterii o întrebau despre acest aspect, Sorana refuza să vorbească, rezumându-se doar la declarațiile pe tema tenisului.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, amândoi ținând cont de dorințele celuilalt, spun surse apropiate celor de la Fanatik.ro. Deocamdată nu se știe dacă sunt în discuție planuri de nuntă între Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac. Dar cu siguranță nu vor fi făcute publice, ci ținute în mare secret.

De altfel Ion Ion Țiriac nici nu prea se grăbește, având în vedere ultima sa experiență, cu Ileana Lazariuc, urmată de divorț. În urma consumării mariajului cu Ileana, Ion Țiriac jr. este tatăl a doi copii, Alexandru de 11 ani, și Nicholas Noah de 10 ani. Nimeni nu a știut de divorțul celor doi, până în 2019, când cei doi publicau un mesaj pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI