Sorana Cîrstea, îndrăgostită la Madrid. Ce a postat iubita lui Ion Ion Țiriac VIDEO

Sorana Cîrstea, îndrăgostită la Madrid. Ce a postat iubita lui Ion Ion Țiriac VIDEO
Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac formează un cuplu de mai mulți ani, dar păstrează o discreția aproape absolută asupra relației lor

Sorana Cîrstea, îndrăgostită la Madrid. Jucătoarea din Târgoviște e gata să ia startul în turneul Mutua Madrid Open, unde la ediția trecută a fost eliminată încă din primul tur. Iubita lui Ion Ion Țiriac nu a reușit să-și apere titlul, săptămâna trecută, la Istanbul, pierzând în semifinale. Cu toate acestea, Sorana Cîrstea și-a păstrat tonusul optimist, lucru dovedit și de una dintre postările sale de pe rețelele sociale.

Sorana Cîrstea, îndrăgostită la Madrid

Sorana Cîrstea, îndrăgostită la Madrid. Iubita lui Ion Ion Țiriac nu a putut să-și apere titlul cucerit anul trecut la Istanbul. Românca a fost eliminată în semifinale de rusoaica Veronika Kudermetova, scor 3-6, 3-6.

Sorana Cîrstea a postat înaintea partidei din semifinale un mesaj ca o adevărată „profesiune de credință”. Ea a dat, practic, o definiție a jocului de tenis, în viziunea sa.

„Este ușor să crezi că în tenis este vorba în principal doar despre a lovi cu forehand-ul sau backhand-ul. Dar eu cred că totul este despre luptă, inimă, disciplină și în special despre a găsi soluții când te aflii cu spatele la zid. Sunt recunoscătoare pentru modul în care tenisul mă învață să fiu o jucătoare mai bună și o persoană mai bună în fiecare zi”, a scris Sorana Cîrstea pe Instagram.

Ce a postat iubita lui Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea s-a mutat „cu arme și bagaje” la Madrid, acolo unde va lua startul în turneul patronat până în acest an de Ion Țiriac, tatăl iubitului său. Dar jucătoarea de pe locul 27 WTA a reacționat și la vestea cumpărării rețelei sociale Twitter de către Elon Musk, pentru suma de 44 de miliarde de dolari.

„M-am întors pe Twitter cu normă întreagă… mulțumesc, Elon Musk, pentru că l-ai făcut din nou grozav”, a scris Sorana Cîrstea, care nu mai postase pe Twitter din ultima zi a anului trecut, adică o perioadă de aproape 4 luni.

Acum, Sorana Cîrstea a făcut deja încă două postări pe Twitter. În ultima ea își exprimă sentimentele față de arena centrală Manolo Santana a complexului Caja Magica, unde are loc turneul din Madrid. „Iubesc acest teren”, a scris românca peste clipul în care arată fanilor imagini cu locul unde va juca și ea.

Joacă în primul tur cu o spaniolă

În prima tur, Sorana Cîrstea va da peste spaniola Nurria Parrizas Dias (31 de ani, 52 WTA). În runda următoare, ea ar putea juca împotriva letonei Jelena Ostapenko (24 de ani, 12 WTA), buna sa prietenă și adversara de temut a Simonei Halep.

Spre deosebire de Halep, pentru Sorana Cîrstea traseul virtual până în finală le-ar putea cuprinde pe Karolina Pliskova (Cehia, 7 WTA) în optimi, Aryna Sabalenka (Belarus, 4 WTA), în sferturi, Simona Halep sau Paula Badosa în semifinale și Maria Sakkari sau Garbine Muguruza, în ultimul act al turneului.

Anul trecut, Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din prima partidă de americanca Jessica Pegula, scor 5-7, 3-6. Ea are acum ocazia să-și depășească performanța și să recupereze punctele pierdute la Istanbul, în clasamentul WTA. Oricum, pentru simpla prezență pe tabloul principal, Sorana Cîrstea și-a asigurat un cec de 26.960 de euro. În caz de victorie în primul tur, suma va crește până la 48.655 de euro.