Sora Laurei Giurcanu a ‘explodat’ după ce Faimoasa a fost jignită grav din cauza Survivor România: „Doamne”

de: Stan Nicu
06 04. 2022

Sora Laurei Giurcanu a „explodat” după ce Faimoasa a fost jignită grav din cauza Survivor România: „Doamne”. Tensiunle sunt mari în Republica Dominicană, dar și acasă, în rândul familiilor concurenților Survivor România. Sora Laurei Giurcanu a luat atitudine după ce Faimoasa a fost propusă pentru eliminare, luni seara.

Bianca Giurcanu, sora Laurei Giurcanu de la Survivor, supărată nevoie mare după ce sora ei a fost jignită de internauți

Bianca Giurcanu, sora Laurei de la Survivor România, le bate obrazul celor care o judecă pe sora ei doar din imaginile difuzate de PRO TV, dar și celor care au umplut conturile sociale cu mesaje răutăcioase.

Bianca Giurcanu este de meserie stewardesă, model și influencer. Aceasta a scris un mesaj de suflet pe pagina ei socială. Tânăra a reacționat după ce sora ei, Laura Giurcanu, concurentă în echipa Faimoșilor la Survivor România, a fost propusă să fie eliminată.

Ce a deranjat-o pe Biaca Giurcanu, de fapt

Nu asta ar fi deranjat-o pe frumoasa stewardesă, ci valul de comentarii negative pe care l-a primit la o postare anterioară, în care le cerea prietenilor ei virtuali să o susțină pe sora ei, prin vot.

„Prefăcută/ Cea mai înceată concurentă/ Lumea te vrea acasă/ Laura este insuportabilă la TV/ Laura abia merge pe traseu, se folosește de toți/ Este falsă” sunt doar câteva dintre comentariile răutăcioase și care pot fi redate în scris, la postarea de luni seara a Biancăi Giurcanu.

Bianca Giurcanu a revenit cu un alt mesaj

Aceasta din urmă a revenit pe rețeaua socială cu un mesaj din care se poate înțelege că a fost profund afectată de toată această situație.

„Laura e sora mea, dar e și jumătate din inima mamei noastre. Probabil că cei care au copii gândesc ca mine când se referă la copiii lor. Probabil așa voi gândi și eu când voi avea copii, dar până atunci Laura este totul pentru mine. Citeam mesajele primite aseară și mă gândeam ce e în sufletul mamei mele… să vezi cum niște oameni care nu îl cunosc deloc pe copilul tău pot emite astfel de judecăți.

Ce nu înțelege Bianca Giurcanu

Nu voi înțelege niciodată cum cineva a cărui părere nu o ceri, totuși simte nevoia să ți-o transmită și nu oricum, ci foarte jignitor. Nu mă înțelegeți greșit, știu că acesta este un spațiu public, că Laura este urmărită și de persoane care nu o susțin. Aseară am cerut sprijinul comunității care vrea să o susțină, care crede în ea. Atât. Nimic mai mult. Ei o cunosc pe Laura așa cum este ea, și-au format părerea de când o urmăresc.

Pentru restul oamenilor, Laura este un om așa cum au văzut-o într-o emisiune, unde au văzut frânturi. Nu vreau să conving pe nimeni despre cum e ea de fapt. Noi vedem câteva minute extrase din 24 de ore pe care le petrec Faimoșii împreună. Noi aici vedem imaginea de ansamblu, testimonialele pe care ei nu le văd.

Bianca Giurcanu, mulțumiri acelora care i-au votat sora

Vreau să mulțumesc din suflet tuturor celor care au votat-o aseară sau i-au trimis un gând bun. Iar celor care au simțit să dea mesaje grele și răutăcioase le spun doar atât: este ok, cu siguranță și voi aveți persoane pe care le-ați susținut și care vă plac, poate chiar acum în acest concurs.

Și voi trebuie să aveți emoții pentru cineva la care țineți! Chiar dacă nu azi și acum… Așa că, atunci când mai scrieți răutăți despre oricine, gândiți-vă la voi, la cum ați primi voi mesajele negative și apoi gândiți-vă și la părinții lor. Doamne, Laura, câte am să îți povestesc când te vei întoarce!”, a scris Bianca Giurcanu.