Sora Deliei dă tot din casă… la propriu! Ce spune despre apartamentul de 1 milion de euro al cântăreței

Sora Deliei a fost prezentă în această vineri, pe scena de la iUmor, fiind hotărâtă să îi facă un roast total cântăreței. Oana a dat tot din casă, spunând chiar detalii neștiute până acum despre locuința de un milion de euro pe care artista și-ar fi făcut-o. De asemenea, mai în glumă, mai în serios, în cadrul momentului său umoristic, Oana a spus și ce o deranjează la sora ei cu mult mai celebră.

Sora Deliei dă tot din casă... la propriu! Ce spune despre apartamentul de 1 milion de euro al cântăreței
Oana, sora Deliei, a fost prezentă pe scena de la iUmor, unde a umilit-o pe artistă

„Sunt Oana Matache și sunt sora Deliei. Relația dintre noi două este foarte frumoasă, este o relație pe care îmi place să o intitulez om bogat, om sărac. Sunt cel mai prost plătit om din trupa ei, o fac doar din iubire. Am încercat la un moment dat să îi cer mai mulți bani și a început să mă plătească în bancnote de un leu. Nu vreau să credeți că Delia este zgârcită, ci vreau să înțelegeți cu toții asta., a spus Oana, sora juratei de la iUmor, în ediția din această vineri, a show-ului de la Antena 1.

La fel ca fratele lui Mihai Bendeac, care a fost și el prezent în cadrul emisiunii iUmor, de vineri, pe 29 noiembrie 2019, și sora Deliei a fost hotărâtă să dezvăluie cele mai spumoase detalii în legătură cu artista. Oana a mai povestit și despre modul în care se comportă Delia, în viața de zi cu zi, și a vorbit despre locuința acesteia.

„Când suntem la restaurant și vine mâncarea, miroase, gustă și îmi dă farfuria ei, doar pentru că nu îi place. Și-a făcut o casă cu zece camere, dintre care cinci sunt frigidere. (…) Sora mea are și anumite întrebări existențiale uneori. Spre exemplu, mă întreabă de ce nu se duce toată lumea în vacanță în Maldive, e foarte frumos acolo!”, a mai completat Oana, la iUmor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI