Sony Flame, eliminat de la Survivor. Ce a declarat imediat după ce a părăsit competiția de la Kana D

de: Emanuela Pană
08 04. 2020

În urma voturilor publicului, Sony Flame părăsește competiția „Survivor România“, astfel că echipa Faimoșilor râmâne fără încă un membru. Iată ce declarații a făcut cântărețul, după ce a părăsit concursul.

Sony Flame, eliminat de la Survivor

Cele două nominalizări ale echipei roșii au fost chiar Elena Ionescu și Sonny Flame, despre care s-a speculat că ar forma un cuplu în cadrul emisiunii, după ce au împărțit într-o noapte aceeași saltea. În urma consiliului de eliminare de marți seara, 7 aprilie, faimosul a părăsit emisiunea.

Dan Cruceru, prezentatorul competiției, a anunțat că: „Cel care va pleca acasă nu va prinde unificarea celor două echipe. Următoarea persoană care părăsește Survivor România 2020 este Sonny Flame“.

În momentul în care a aflat că nu ea părăsește competiția, Elena Ionescu a izbucnit în lacrimi. De fericire sau de tristețe că i-a plecat coechipierul? Asta nu avem de unde să știm.

Ce a declarat faimosul după ce a părăsit concursul

După ce a aflat că el este cel care își va face bagajele și va părăsi Republica Dominicană, Sonny Flame a avut o reacție acidă, dar, ulterior, a ținut să își ceară scuze pentru ieșirea sa.

Elena Ionescu a plâns la nominalizarea ei și a lui Sonny Flame

„Mi se pare foarte fair alegerea publicului, o respect. În clipa asta am uitat orice ceartă, este un joc și nu trebuie să o luăm personal. Vreau să îmi cer scuze dacă am avut o reacție acidă. Asta am simțit în momentele respective. Acum vreau să-mi îmbrățișez colegii“, a transmis Sonny Flame.

Acesta și-a luat rămas bun atât de la Faimoși, cât și de la Războinici, și a părăsit competiția în aplauzele tuturor.

Înainte de a-și pregăti bagajele pentru România, acesta a declarat: „înainte să vin la Survivor m-am înarmat cu foarte multe, dar nu mă așteptam ca în interiorul echipei să existe atâtea mizerii. Îmi asum, asta îmi e firea. Mi-ar fi foarte greu să par prefăcut și să fac strategii. Când mă întorc acasă, sper să fiu așteptat de soția și fetița mea“, a concluzionat cântărețul.