Soluția minune care implică bicarbonatul de sodiu. Face să strălucească orice suprafață

Soluția ce conține bicarbonat de sodiu care face orice suprafață să strălucească.

Dacă sunteți în căutarea unui detergent care să funcționeze pentru toate electrocasnicele dumneavoastră, la un preț accesibil, vă spunem că bicarbonatul de sodiu este cea mai ieftină soluţie de curăţenie! Și este o soluție universală! Vă curăță cuptorul, aragazul, cuptorul cu microunde vesela, tăvile pline de ulei și grăsime, dar are foarte multe alte întrebuințări.

Soluția ce conține bicarbonat de sodiu care face orice suprafață să strălucească

Bicarbonatul de sodiu este bun la curățenie în special dacă e combinat cu oțetul de mere alb. Cele două ingrediente culinare bat orice detergent ca eficiență. Bicarbonatul e o substanță alcalină care se poate dizolva și are rolul de a înlătura murdăria mai repede decât multe produse de curățare de pe piață.Mai mult, bicarbonatul, amestecat cu oțetul alb sau cu lămâia reprezintă o soluție universală de curățare.

Combină zeamă de lămâie cu apă și bicarbonat de sodiu într-o sticlă cu pulverizator și șprițează peste tot prin casă unde există mucegai sau praf ori urme de murdărie. Elimină orice pată de pe orice suprafață. Dacă vrei o cadă albă ca zăpadă, tot la bicarbonat ar fi indicat să recurgi. Combină ingredientul cu oțetul alb pe o lavetă umedă și freacă gresia și cada cu pasta formată dintre cele două soluții chimice. Cada se va înălbi într-un timp foarte rapid.

Cum să-ți cureți cuptorul cu bicarbonat de sodiu

Trebuie doar să stropești cu apă în interior, iar apoi să acoperi suprafaţa cu câteva linguri de bicarbonat de sodiu.

Închide ușa cuptorului și lasă să stea așa toată noaptea. În cazul în care cuptorul nu este foarte murdar, în ziua următoare acesta va străluci. Dacă petele sunt mai vechi, este necesar să freci suprafața cu o cârpă umedă, cu apă și săpun.

Cum să îți cureți țevile cu bicarbonat de sodiu

Curăţarea ţevilor: Produsele speciale pentru desfundarea ţevilor care se găsesc pe piaţă sunt foarte periculoase. Ele trebuie folosite în anumite doze, evitându-se inhalarea sau ingestia lor.

O opţiune excelentă pentru a curăţa ţevile este turnarea direct în scurgere a bicarbonatului de sodiu și adăugarea de oţet. Lasă compoziţia să stea timp de cel puţin 15 minute. Vei vedea cum se formează bule ca urmare a reacţiei dintre cele două elemente. Clătește la final cu apă curată caldă.

O mână care pune o lingură de bicarbonat într-o chiuvetă,
Soluția ce conține bicarbonat de sodiu care face orice suprafață să strălucească.

Cum să cureți jucăriile copiilor cu bicarbonat de sodiu

Obiectele pentru copii se murdăresc repede și pot conţine nenumărate bacterii și virusuri. Pentru a proteja copiii de bolile cauzate de contactul cu jucăriile lor, o soluţie excelentă este scufundarea acestora într-un castron cu un amestec de 4 linguri de bicarbonat de sodiu și 4 litri de apă (se lasă în această soluţie toată noaptea și se spală dimineaţa).

Dacă obiectele sunt foarte murdare, folosește un burete sau o perie pentru a le curăța.

Cum să-ți cureți covoarele cu bicarbonat de sodiu

Curăţarea covoarelor: Împrăștie o cantitate generoasă de bicarbonat de sodiu pe covor. Lasă-l așa toată noaptea. Dimineaţa curăţă-l cu aspiratorul sau cu mătura.

Aceasta este o posibilitate excelentă de a elimina mirosul de câine sau de pisică și petele de alimente sau băuturi. La fel se pot curăţa și covorașele mașinii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI