Șoferii români renunță la mașini pentru alt mijloc de transport. Cu ce se deplasează acum: „Adrenalină și libertate“

Șoferii români renunță la mașini pentru alt mijloc de transport. Cu ce se deplasează acum: „Adrenalină și libertate“
Șoferii români renunță la mașini pentru alt mijloc de transport. Cu ce se deplasează acum

Vânzările de ATV-uri au crescut cu 50% față de perioada de dinainte ca pandemia să se „instaleze“ în România. Livrarea comenzilor poate dura până la o lună și jumătate, iar prețurile diferă în funcție de model. Prețul de pornire este 4.000 de euro, dar poate ajunge la o mică avere. Mai multe detalii, în continuare.

ATV-ul, o adevărată distracție pentru amatorii de senzații tari

De la începutul pandemiei și până în prezent, vânzările de ATV-uri s-au dublat în România. Dacă ești sătul de aglomerația orașului și vrei să petreci timp cu prietenii, în natură, atunci să-ți iei un ATV poate fi o variantă foarte bună pentru tine.

În ultimele șase luni, aceste vehicule au zburat din depozite. Cererea este foarte mare, iar producătorii aproape că nu mai fac față, mai ales că pandemia le-a ținut fabricile închise.

Izolarea la domiciului i-a făcut pe mulți dornici de distracție, astfel că ATV-ul a devent o adevărată senzație pentru amatorii de adrenalină.

„Pasiunea o am mai de mult. Am avut o motocicletă de viteză şi de atunci m-am îndrăgostit de motorsport. Ne-a ajutat foarte mult ATV-ul! Adrenalină, libertate şi aer curat!“, a declarat un client, potrivit mediafax.ro.

Preţul unui ATV porneşte de la 4.000 de euro şi poate ajunge şi la peste 30.000.

Vânzarea de ATV-uri s-a dublat în România de când cu pandemia

Chiar dacă nu ești un pasionat înrăit de motoare, ATV-ul reprezintă, totuși, un mijloc util pentru a explora frumusețea zonelor în care nu poți pătrunde cu mașina.

Vânzările de ATV-uri s-au dublat în România pe perioada pandemiei
Vânzările de ATV-uri s-au dublat în România pe perioada pandemiei

„Dacă stăm să ne gândim la toate formele de relaxare create, în ghilimele, de această pandemie, o să vedem că şi stocurile de biciclete, la un moment dat, erau pe 0. Deci oamenii, de unde erau într-o formă sedentară, au început să investească în aceste mijloace de recreere, de a-şi petrece timpul, cumva, în mişcare. Explozia a avut loc undeva în luna aprilie, după care mici diferenţe între luni, dar pe creştere“, a explicat Mircea Comană, reprezentant vânzări ATV ROM, potrivit sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI