Șofer, blocat cu mașina pe nisipul din Constanța. Ce au descoperit polițiștii când au vorbit cu el

Șofer, blocat cu mașina pe nisipul din Constanța. Ce au descoperit polițiștii când au vorbit cu el
Șofer, blocat cu mașina pe nisipul din Constanța

Un tânăr a intrat pe nisipul din Constanța cu mașina și a rămas blocat. Polițiștii s-au prezentat la fața locului și i-au dat șoferului o amendă în valoare de 10.000 de lei. Pe lângă asta, oamenii legii au mai descoperit ceva în neregulă.

Șofer blocat cu mașina pe nisip

Autoritățile au primit un apel telefonic după miezul nopții de 19 spre 20 martie, în jurul orei 00:45. Cineva a sunat la dispeceratul Direcției Generale Poliția locală precizând că există un autoturism pe plaja din Constanța. La fața locului s-a prezentat un echipaj de polițiști locali. Tot scenariul s-a întâmplat pe plaja Dacica, acolo unde se afla autovehiculul blocat în nisip. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit un autoturism, marca Volkswagen, blocat în nisip. În mașină se află un tânăr în vârstă de 23 de ani. Potrivit autorităților, acesta emana halenă etilică și avea pupilele ochilor dilatate.

Polițiștii locali au percheziționat autovehiculul tânărului pentru a găsi mai multe probe. În timp ce căutau, aceștia au descoperit o pungă din material de plastic. Era depozitată în portiera dreaptă față a autovehiculului și conținea un produs suspect.

  „Poliţiştii locali au procedat la efectuarea controlului corporal, moment în care au observat că în portiera dreapta faţă a autovehiculului se afla depozitată o pungă din material plastic ce conţinea un produs vegetal de culoare galben/verzuie, mărunţit, susceptibil de a avea efect psihoactiv/psihotrop”, potrivit autorităților.

Tânărul era beat și drogat

După cercetările polițiștilor și descoperirea pungii, aceștia au chemat la fața locului un echipaj SMURD pentru a verifica starea de sănătate a șoferului. Ca urmare a celor constatate, tânărul a fost predat Secției 1 de Poliție Constanța, împreună cu punguță. Mai departe, tânărul va fi audiat, iar polițiștii au în vedere continuarea anchetei și dispunerea măsurilor legale ce se impun. Tânărul ce a intrat cu mașina pe plajă a fost sancționat cu o amendă în valoare de 10.000 de lei, conform OUG 19/2006, privind controlul activităților desfășurate pe plajă și utilizarea plajei Mării Negre.

„Ca urmare a celor constatate, persoana în cauză, împreună cu substanța găsită, au fost predate Secției 1 Poliție Constanța, în vederea continuării cercetării și dispunerea măsurilor legale ce se impun.
Menționăm faptul că, persoana depistată a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 lei, conform OUG 19/2006, privind utilizarea plajei Mării Negre și controlul activităților desfășurate pe plajă.
Reamintim faptul că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar polițiștii locali vor sancționa pe oricine încalcă prevederile legale în vigoare.
În continuare, facem apel la spiritul civic al cetățenilor pe care îi rugăm să apeleze Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la numărul de telefon 0241.484.205, de fiecare dată când sesizează conducători auto care încalcă prevederile legale”, precizează Primăria Constanța cu o postare pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI