09 feb. 2023 | 10:14

Șocul trăit de Marina Almășan la Cercul Polar, când a deschis televizorul: „Finlandezii sunt un popor lipsit de inhibiții” EXCLUSIV

Știri generale
Șocul trăit de Marina Almășan la Cercul Polar, când a deschis televizorul: „Finlandezii sunt un popor lipsit de inhibiții” EXCLUSIV
Șocul trăit de Marina Almășan la Cercul Polar, când a deschis TV-ul. Declarații în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Marina Almășan s-a întors recent în țară, iar în prezent așterne pe hârtie, pentru un nou jurnal, impresiile și informațiile adunate din călătoria sa de zece zile în Finlanda. Șocul trăit de Marina Almășan la Cercul Polar, potrivit mărturisirilor făcute în exclusivitate pentru Playtech Știri.

 „La saună bărbații se amestecă cu femeile”

Marina Almșan a îmbinat utilul cu plăcutul, în ultima sa călătorie, de unde s-a întors cu o „desagă” plină de informații inedite despre obiceiurile din Finlanda, țara care va constitui obiectul noului său jurnal de călătorie, la care lucrează în prezent, odată ce a revenit în țară.

Vedeta TVR a constat pe propria-i piele că cei de lângă Cercul Polar sunt lipsiți de inhibiții.

„Finlandezii sunt un popor lipsit de inhibiții. La ei, un corp nud nu e un motiv de jenă, ci un lucru firesc ce face parte din viața de zi cu zi. Copiii sunt învățați de mici ce înseamnă sexul, la saună bărbații se amestecă cu femeile, de multe ori merg și cei mici. Deci, un trup gol nu e un tabu pentru copiii finlandezi.

Am văzut vitrine de sex-shop-uri cu „marfa” expusă la vedere, iar prin fața lor treceau impasibili prichindei de 6 ani mergând la școală”, ne-a povestit aceasta.

Șocul trăit de Marina Almășan la Cercul Polar

Mai mult, prezentatoarea tv a fost de-a dreptul șocată, printre altele, să urmărească o emisiune ce conținea un adevărat show erotic, difuzată la o oră accesibilă și pentru minori, cu bărbați goi-pușcă, filmați în detaliu.

„Iar culmea am atins-o când într-o seară Elena, colega mea de călătorie, mi-a semnalat la tv, și nu era decât ora 21.00, un show erotic în toată regula, în care un bărbat trebuia să opteze între cinci femei care au urcat goale pușcă pe scenă (camera de filmat insista pe detalii), iar apoi un bărbat gay a avut de ales între cinci alternative masculine, goale pușcă și, de asemenea, filmați în detaliu! Nici eu, nici Elena n-am dormit toată noaptea, nerevenindu-ne din șoc!”, a adăugat Marina Almășan.

Doar -10 grade la Cercul Polar

Altfel, vedeta TVR s-a bucurat de zăpadă din belșug la temperaturi scăzute. Înainte de a ajunge în Helsinki, aceasta s-a oprit în Laponia, în orașul legendarului Moș Crăciun, în care până și echipa de fotbal îi poartă numele. Marina Almășan a înlocuit confortul automobilului cu un alt mijloc de transport inedit, mai precis sania trasă de reni:

„Am avut noroc, că n-am prins decât -10 grade la Cercul Polar! Am vizitat ferma de reni a lui Moș Crăciun, m-am fotografiat nu numai cu renul Rudolf, ci și cu Miko, un simpatic finlandez din Laponia, care m-a plimbat cu sania trasă de reni si mi-a povestit de viața sa la nord de Cercul Polar, neuitand să menționeze că e neînsurat!”.

Citește și: Ce a pățit Marina Almășan când a mers în Japonia: „A fost horror”

Vedeta TVR a fost surprinsă, de asemenea, să constate că balcoanele apartamentelor nu sunt închise, ca-n România. Mai mult, la primele ore, Marina Almășan a zărit chiar în dreptul ferestrei sale de la hotel, în blocul de vizavi, un finlandez la bustul gol, care făcea gimnastică.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro