Șocul de care a avut parte Gigi Becali: „Nu mă așteptam!”. Ce legătură are și Laurențiu Reghecampf

Șocul de care a avut parte Gigi Becali: „Nu mă așteptam!”. Ce legătură are și Laurențiu Reghecampf
Gigi Becali nu crede că U. Craiova antrenată de Laurențiu Reghecampf mai are vreo șansă la titlu în acest sezon

Șocul de care a avut parte Gigi Becali: „Nu mă așteptam!”. Anul acesta, lupta pentru titlu în Liga 1 pare să rămână o „afacere în doi”. CFR Cluj s-a desprins în fruntea clasamentului, având 8 puncte mai mult decât FCSB. Dar, înjumătățirea punctelor odată cu play-off-ul, va face ca distanța să fie recuperabilă. Gigi Becali este, însă, surprins de situația din clasament a unei alte potențiale rivale la titlu.

Șocul de care a avut parte Gigi Becali: „Nu mă așteptam!”

Șocul de care a avut parte Gigi Becali. Actuala ediție de campionat pare să devină tot mai mult o „afacere în doi”. După 18 etape, CFR Cluj, campioana ultimelor 4 ediții, se plasează în fruntea Ligii 1, cu un avans de 8 puncte față de FCSB. La o distanță dublă, 16 puncte, se află revelația actualului sezon, FC Voluntari.

Gigi Becali este surprins, însă, de situația din clasament a Universității Craiova, văzută la începutul sezonului ca una dintre rivalele la titlu. Oltenii, antrenați pe atunci de Cristiano Bergodi, s-au luptat anul trecut pentru trofeu, dar au fost învinși într-un meci decisiv de CFR Cluj, 1-3. Astfel că nici după 30 de ani, titlul n-a poposit în Bănie.

Odată cu sosirea pe banca tehnică a lui Laurențiu Reghecampf, speranțele echipei din Bănie crescuseră. Dar tehnicianul ce impunea legea în Liga 1 în primul mandat la FCSB, nu reușește, încă, să pună garnitura Craiovei „pe șine”, așa cum se aștepta de la el.

Ce legătură are și Laurențiu Reghecampf

Gigi Becali s-a declarat surprins de evoluția trupei pregătite acum de Laurențiu Reghecampf. U Craiova este pe locul 4, dar la nu mai puțin de 19 puncte de lider. În ultima etapă, oltenii au obținut primul punct, 2-2 cu Botoșani, după o serie de 3 înfrângeri consecutive.

„Trebuie să facem o analiză. Acum suntem foarte mult în spate, va fi foarte greu să mai ajungem să recuperăm punctele pe care le-am pierdut. Nu mi-a impus nimeni nimic (n.r. – un număr de puncte). Vom fi acolo, cu siguranță vom lupta până la capăt. Noi nu depunem armele. O să fim cu şansa a treia, a patra a cincea, nu contează, dar cu siguranță vom fi acolo”, a spus Laurențiu Reghecampf, încă optimist în privința șanselor la titlu.

Dar Gigi Becali e convins că, încă de pe acum, Craiova lui Reghe a spus „adio” titlului. Patronul FCSB s-a declarat surprins de rezultatele obținute de olteni sub comanda lui Laurențiu Reghecampf, cel care în 2013 și 2014 a cucerit titlul cu Steaua/FCSB.

„Hai să fim serioși. Toată lumea știe că doar noi și CFR Cluj ne mai luptăm la campionat. Ce Craiova lui Rotaru? Nu ați văzut unde se află? Păi câștigă cineva la el în țară un campionat cu atâtea înfrângeri câte are Craiova până acum?

Voi nu ați văzut că ei sunt la 19 puncte de CFR și la 11 de noi? Ce vreți să mai facă? Să zică mersi că au luat un punct și la Botoșani. Croitoru ăla avea dreptate să se plângă după meci. Dar nu știu ce e cu Reghe! Eu îl cunosc, iar el nu a venit în România să stea la distanța asta de CFR și de noi. Însă, cu tot respectul pentru el, nu mai are, tată, nicio șansă la campionat. E pa, iar mie nu îmi vine să cred că au ajuns așa cu Reghe acolo. Însă, pe mine nu trebuie să mă intereseze ce se întîmplă la alții. Am vorbit de ei că m-ai întrebat de lupta la titlu, altfel nu mă băgam eu să vorbesc de Craiova și de Reghe”, a declarat Gigi Becali, conform ProSport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI