Socrul Andreei Bălan, la un pas să o omoare pe mama lui George Burcea. Fratele actorului a evitat o tragedie

de: Năstase Mirabela
18 02. 2020

Numeroase vedete din România ascund în spate dureri de neimaginat, pe care le țin departe de ochii publicului încât pare că nimeni nu-și dă seama. Este și cazul lui George Burcea, soțul Andreei Bălan, care se pare că a avut o copilărie extrem de dificilă.

Socrul Andreei Bălan, la un pas să o omoare pe mama lui George Burcea

Cu câteva zile în urmă, au luat amploare în presa din România informațiile potrivit cărora tatăl lui George Burcea este luat drept ”agresor” și ”criminal”, prezentându-se detalii cutremurătoare din trecutul socrului artistei Andreea Bălan.

Potrivit surselor Impact.ro, tatăl lui George Burcea, pe nume Ioan Burcea, a înjunghiat-o pe soție (n.red. mama lui George Burcea). Femeia ar fi fost salvată pe ultima sută de metri de celălalt fiu, pe nume Cristian, care în prezent lucrează în Jarndarmerie. Mama lui George Burcea a avut peste zece internări în spital, din care s-a ales cu mâna ruptă, cap spart, coaste nici nu mai zic, față tumefiată, au mai spus sursele Impact.ro.

George Burcea a încercat să reia relația cu tatăl său

George Burcea s-a confesat cu sinceritate despre cele petrecute în copilăria sa, trăind într-un mediu în care violența domestică era la ordinea zilei, iar abuzurile psihice și fizice făceau parte din rutină. Reamintim că mama actorului a fost grav rănită după mai multe neînțelegeri cu partenerul de viață. Mai mult decât atât, bărbatul a și fost condamnat la închisoare după ce și-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuțit.

Părinții lui George Burcea au divorțat însă, iar după mai mulți de la separarea lor, George Burcea a încercat să mai reia legătura cu tatăl său, dar din păcate acesta a devenit foarte violent, fiind chiar aproape să-și înjunghie fiul.

„După atâția ani, simt fiecare lovitură în parte, n-a rămas neatinsă de mâinile tale criminale nicio parte din corpul meu de copil, care nu visa decât o familie fericită. Și, în loc de iubire, pumni și ură. Ură din frustrare că nu-ți puteai tu depăși limitele. Cum am putut eu să te iubesc, sperând la o familie cu tine, cum am putut să stau să-mi rupi oasele, să distrugi visele”, a transmis actorul în urmă cu câteva zile.

Reamintim că în prezent, George Burcea, alături de Andreea Bălan, demarează o campanie de luptă împotriva violenței domestice, pe fondul celor întâmplate în copilăria actorului.