Șocant! Un bărbat și-a înjunghiat iubita, chiar înainte de nuntă. Clipe de coșmar pentru băiețelui femeii

Șocant! Un bărbat și-a înjunghiat iubita, chiar înainte de nuntă. Clipe de coșmar pentru băiețelui femeii
Un bărbat și-a îmnjunghiat iubita înainte de nuntă

Caz cutremurător! Un bărbat și-a înjunghiat partenera chiar înainte de a o duce la altar. Cum s-a întâmplat totul și prin ce clipe de coșmar trece acum băiețelul victimei?

Un bărbat și-a înjunghiat iubita înainte de nuntă

Scene șocante în Statele Unite ale Americii! Un bărbat și-a înjunghiat mortal viitoarea soție chiar înainte de nuntă. Din păcate, cadavrul femeii a fost descoperit de băiețelul minor al acesteia. O familie din Malmo, Nebraska, își plânge acum durerea, după ce doi copii au rămas orfani de mamă din cauza gestului necugetat al concubinului.

O tânără de 27 de ani a fost înjunghiată de iubitul ei înainte de nuntă
O tânără de 27 de ani a fost înjunghiată de iubitul ei înainte de nuntă

Poliția din Statele Unite ale Americii îl acuză pe Kolton Barnes în vârstă de 25 de ani de crimă, după ce și-a înjunghiat iubita cu care se logodise în luna martie și cu care trebuia să se căsătorească în luna octombrie a acestui an. Crima a avut loc în locuința celor doi, adolo unde trăiesc și cei doi copii ai tinerei de 27 de ani. Conform polițiștilor, inculpatul a intrat în casă înarmat, apoi și-a înjunghiat iubita și câinele.

Kolton Barnes
Kolton Barnes

La ce s-a gândit criminalul după ce a comis fapta?

După ce a recurs la oribila crimă, acesta a lăsat cadavele la vedere pentru ca cei doi copii să facă descoperirea care i-a marcat teribil. Micuțul de doar 11 ani ș-a găsit mama fără suflare, iar mai apoi a fugit în vecini pentru a anunța că mama sa este posibil să fie moartă. „Le-a spus vecinilor că el crede că mama lui e moartă”, a declarat un polițist, potrivit 1011now.com.

O vecină a dat buzna în casa victimei și a alertat imediat autoritățile. Oamenii legii l-au luat în custodie pe inculpatul care la câteva ore le-a mărturisit că și-ar fi dorit să se oprească, dar era mult prea furios. De asemenea, călăul tinerei mame a mai mărturisit că a luat în calcul varianta sinuciderii la scurt timp după ce și-a ucis viitoarea soție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI