Șocant. Preotul care a abuzat fizic și a ucis o minoră din Mamaia cere daune morale în valoare de 10 milioane de euro. Motivul halucinant invocat de bărbat

Șocant. Preotul care a abuzat fizic și a ucis o minoră din Mamaia cere daune morale în valoare de 10 milioane de euro. Motivul halucinant invocat de bărbat
Preot, condamnat la 12 ani de închisoare cere daune morale de un milion de euro Foto ilustrativă

Un preot din Mamaia a ucis în anul 2016 o minoră, în Mamaia. Pentru fapta sa odioasă, bărbatul a fost condamnat la 12 ani de închisoare cu executare. În prezent, după cinci ani petrecuți după gratii, fostul reprezentant al Bisericii cere daune morale în valoare de zece milioane de euro.

Care este motivul pentru care fostul preot pretinde daune morale uriașe

Fostul preot bistrițean a ucis o minoră în anul 2016 după ce nu s-au înțeles cu privire la onorariile pe care acesta i le plătea pentru a întreține relații sexuale cu el. În urma unei certe, bărbatul a ucis copila de 15 ani cu sânge rece, iar fapta sa a fost descoperită de autorități.

Acesta a fost condamnat la 12 ani de închisoare cu executare, iar după cinci ani, acesta cere daune morale de zece milioane de euro. Potrivit criminalului, condițiile de la închisoarea din Arad nu îi sunt confortabile, astfel că dorește să fie răsplătit pentru modul neadecvat în care este tratat. Mai mult, fostul preot se plânge că la magazinul penitenciarului produsele vândute sunt contrafăcute și expirate, ele fiind vândute întotdeauna cu eticheta ruptă pe jumătate.

O altă supărare a criminalului este aceea că, încă din 2016, acesta își cumpără din bani proprii mâncare și produse pentru igiena personaă, cea ce nu i se pare normal. Cu privire la condițiile din celulă, el s0a plâns că nu are un spațiu de minim patru metri ai săi, iar colegii săi sunt fumători, un motiv în plus de disconfort.

Fostul preot care a slujit în Casa Domnului a mai adăugat pe lista cu nemulțumiri și faptul că trăiește în umezeală și miros de penitenciar, iar dimensiunile patului sunt nesatisfăcătoare. Cu privire la condițiile termice pe timpul iernii, acesta s-a plâns de temperatura mult prea scăzută și de faptul că nu poate face sport, așa cum i-a recomandat medicul pentru sănătate.
În urma tuturor plângerilor, Judecătoria Arad a respins cererea pentru despăgubire morală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI