Șocant cum a ajuns să arate acum Ianis Zicu. A devenit de nerecunoscut

Șocant cum a ajuns să arate acum Ianis Zicu. A devenit de nerecunoscut

Vă mai aduceți aminte de Ianis Zicu? A fost surprins zilele acestea de paparazzi. E de-a dreptul șocant cum a ajuns să arate acum Ianis Zicu. Fostul fotbalist dinamovist a devenit de nerecunoscut.

Șocant cum a ajuns să arate acum Ianis Zicu. A devenit de nerecunoscut

Fostul fotbalist a fost surprins zilele acestea de paparazzi, în timp ce se afla la cumpărături. Nimic deosebit în a-ți face provizii într-o perioadă în care ni se recomandă tuturor să stăm în casă cât mai mult posibil. Ianis Zicu a ieșit însă din casă total neprotejat: nicio mască, mănușă sau urmă de dezinfectant. Și asta nu e tot. „Machidonul” a fost surprins pe picior greșit, după ce a urcat în bolidul său.

Ianis Zicu a ieșit dintr-un magazin din Capitală cu o pungă de dimensiuni mari, plină de produse și apoi a mers țintă spre bolidul său de lux, parcat în apropiere. Acesta a lăsat cumpărăturile undeva pe bancheta din spate, iar după ce s-a dezbrăcat de geacă a urcat la volanul mașinii. În prima parte, Ianis Zicu pare să țină cont de lege, deoarece la scurt timp după ce a urcat la volan și-a pus centura, însă ce a urmat… nu prea îi face cinste. Grăbit, fostul jucător nu a mai ținut cont de nimic și a întors mașina călcând fix pe linia dublă continuă, chiar dacă se afla în plin trafic. După aceea, fostul fotbalist și-a continuat drumul liniștit, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, scriu cei de la spynews.ro.

Ianis Zicu a încălcat regulile de circulație după ce a și-a făcut cumpărăturile Sursa foto: spynews.ro

Ianis Zicu, tare la învățătură… fotbalistică

Ianis Zicu s-a născut pe 23 octombrie 1983, la Constanța. „Machidonul” a debutat în Liga 1 pentru Dinamo, pe 14 aprilie 2001, într-un meci cu Gaz Metan Mediaș, câștigat de alb-roșii cu 4-2. În ianuarie 2004 s-a transferat la Inter Milano, dar nu a apucat să joace aici, fiind împrumutat imediat la Parma. Și-a încheiat cariera în România, la ASA Târgu Mureș, echiă alături de care a devenit vicecampion al României, în 2015. Are 12 selecții la naționala României, pentru care a marcat un gol.

Din 2019 este antrenorul formației de ligă secundă Farul Constanța.

Ianis Zicu se numără printre vedetele care nu au reușit să treacă din prima examenul maturității, BAC-ul. Motivul? Fostul jucător a pus fotbalul pe primul loc și s-a axat exclusiv pe carieră.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI