Documentul care aruncă în aer cazul Caracal. Fiica lui Dincă, mână în mână cu polițiștii

Documentul care aruncă în aer cazul Caracal. Fiica lui Dincă, mână în mână cu polițiștii

Magistrații Curții de Apel Craiova au judecat cererile și excepțiile depuse de familiile fetelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu în camera preliminară. Miercuri, la instanță au ajuns rudele victimelor împreună cu avocații Aurel Moldovan și Carmen Obârșanu. La Curtea de Apel au fost aduși și cei doi inculpați, Gheorghe Dincă și complicele său, Ștefan Risipițeanu. Părinții adolescentelor au stat din nou față în fața cu presupusul călău al fiicelor lor. Nou termen în proces. Document care zdruncină ancheta: „Fiica lui Dincă a minţit. Poliţiştii au sustras un act din dosar s-o acopere“, susține apărătorul familiei Melencu.

O nouă confruntare în cazul Caracal. Inculpații, audiați prin videoconferință. Document important în dosar: o poză care ridică multe semne de întrebare

Avocata Carmen Obârșanu, apărătoarea familiei Melencu, a venit la Curtea de Apel Craiova cu un geamantan plin cu acte pentru a le arăta magistraților dovada că s-au sustras documente din dosarul Caracal. Aceasta a povestit că a reușit să studieze mare parte din dosar, iar, pe lângă multe nereguli, a descoperit și o dovadă care ridică mari semne de întrebare.

„În dosar există o poză. Ei au vrut să fotografieze, de fapt, o cartelă telefonică pe care au găsit-o pe masă, în dormitorul lui Dincă. Doar că lângă acea cartelă mai era un document. L-am mărit şi am descoperit că era o decizie de impozitare pentru anul 2019 emisă de Primăria Arad, Direcţia Venituri, pe numele fiicei lui Gheorghe Dincă, Daniela Florentina. Ce căuta acest document pe masa lui Dincă? Cum a ajuns acolo?

Documentul care aruncă în aer cazul Caracal. Fiica lui Dincă, mână în mână cu polițiștii
Document caz Caracal

Fiica lui a spus că nu a mai vorbit de doi ani cu taică-său, că nu a mai fost acasă, la Caracal, în casa părinţilor, de vreo 9 ani. Soţia lui Gheorghe Dincă, atunci când a fost la Caracal, după răpirea Luizei, a afirmat că a venit acasă direct din Italia, apoi a mers la Arad şi s-a întâlnit cu fiica. De aceea întreb: cum a ajuns acest document în dormitorul lui Dincă?”, a declarat avocata, miercuri seara, după ce a ieşit de la Curtea de Apel Craiova unde s-a desfăşurat un nou termen în dosarul Caracal.

Actul nu apare în niciun proces verbal

  • Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova urmează să se pronunțe în data de 30 septembrie dacă în dosarul Caracal există suficiente probe care să-l incrimineze pe Gheorghe Dincă. Există apoi două traiectorii: procesul să înceapă sau cazul să se întoarcă pe masa procurorilor DIICOT.

„Acest document nu apare în niciun proces verbal, nu mai există la dosar. Apare doar în acea fotografie. De aceea am convingerea că încă de la început s-a dorit muşamalizarea acestui caz. Fiica lui Dincă a minţit! Poliţiştii au sustras un act din dosar s-o acopere. Sunt sigură că ăsta-i adevărul”, a completat Obârșanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI