Smiley și Mihaela Rădulescu, dialog savuros în direct la TV. Andra a intervenit imediat

de: Năstase Mirabela
05 02. 2021

Smiley și Pavel Bartoș prezintă emisiunea de azi ”La Măruță”, în locul lui Cătălin Maruță. Încă de la bun început aceștia au avut și invitați pe măsură, și anume, Mihaela Rădulescu a intrat în direct din Coasta de Azur, dar și Andra și-a făcut apariția în cadru, alături de Cătălin Măruță. Aceștia au avut un dialog savuros.

Smiley și Mihaela Rădulescu, dialog savuros în direct la TV

Mihaela Rădulescu a ținut să-l felicite pe Smiley pentru că a devenit tată.

– ”Nu ai plătit internetul. – Pavel Bartos către Mihaela Radulescu (n. red. pentru că conexiunea era una slabă).

– Mi-era așa un dor de voi, mă bucur cum s-a schimbat ceva, ca ai luat lecții de la Pavel, care e tată de fete. În sfârșit ai șansa sa îl ajungi pe Pavel din urma la toate capitolele. Cât despre Maruta, el e tot timpul la zi cu ce se întâmpla, de data asta e cel mai virusat. Andra nu are voie să fie virusata, ca ea trebuie să fie pe scena sa cânte. Am mare încredere în Gina, vreau sa îl rog pe Maruta și trebuie sa stea departe de Andra, ca ea trebuie să fie în juriul Romanii au talent. Ce față de tata ai!”, a declarat Mihaela către Smiley și Pavel Bartoș.

Și Andra și-a făcut apoi apariția alături de Cătălin Măruță, care prezintă de acasa, de pe canapea.

Salutare, colegii mei, mai e foarte puțin pana începe noul sezon la Romanii au talent, anul asta stau acasă și ma uit la emisiune. Am totuși ceva emoții”, a mărturisit Andra.

”Trebuie sa vedem partea buna buna a lucrurilor, ne-am întâlnit acum. Și eu am prieteni care sunt bolnavi. Să ne bucuram ca Smiley o să fie tata”, a mai intervenit și Mihaela Rădulescu.

”O să îți arat cum se schimba scutece” i-a zis Pavel Bartos lui Smiley.

”Românii au talent”, nou sezon, azi, de la 20:30

Astăzi, de la ora 20:30 începe noul sezon al emisiunii ”Românii au talent”. Smiley și Pavel Bartoș au precizat care este diferența dintre acest sezon și cele anterioare.

”Cea mai mare diferenta este ca in sezonul asta nu mai avem publicul ala, o sa ii avem pe un ecran imens, diferenta dintre numere este foarte mare, pentru ca sunt oameni care au crescut, unii chiar conceputi in timp ce se uitau la Romanii au talent. Dar intotdeauna pe pauza publicitara. Stiau cum sa si gestioneze timpul”, au declarat cei doi.

Din juriul Românii au talent fac parte: Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Alexandra Dinu.