Smiley și Gina Pistol, sărutări și atingeri pătimașe într-un magazin. Fanii au rămas interziși. FOTO

Smiley și Gina Pistol, sărutări și atingeri pătimașe într-un magazin. Fanii au rămas interziși. FOTO
Lucrul de care se teme cel mai mult Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol și-au surprins fanii de pe rețelele sociale, după ce au distribuit pe Instagram și Facebook un filmuleț în care cei doi parteneri se sărută pătimaș, în mijlocul unui magazin alimentar. Cei doi par să fi uitat de faptul că sunt în public și și-au dat frâu sentimentelor. Care este, însă, adevărul din spatele videoclipului.

Adevărul din spatele filmulețului incitant cu Smiley și Gina Pistol de pe rețelele sociale

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai solide și celebre cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de patru ani de zile, iar de când a venit pe lume fiica lor Josephine, artistul și prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” sunt mai fericiți ca niciodată.

Deși au fost întotdeauna discreți cu privire la relația lor amoroasă, fanii cuplului au rămas fără cuvinte atunci când Smiley a distribuit în mediul online un filmuleț în care el și iubita lui Gina Pistol se sărută pătimaș în mijlocul unui supermarket, fără să țină cont de cei care i-ar putea privi.

Totuși, secvența prinsă pe camerele de luat vederi este o mică parte din videoclipul piesei „Mi-aduc aminte” pe care Smiley a lansat-o joi, 10 februarie, pe canalul său oficial de Youtube.

„Cu o zi înainte de lansare ne cam ia valul… „Mi-aduc aminte” mâine de la 18:30 pe Youtube”, a fost mesajul pe care Smiley l-a postat miercuri, 9 februarie, pe rețelele sociale, pentru a-și promova cea mai nouă melodie lansată.

Smiley și Gina Pistol, secvențe de amor pătimaș în noul videoclip al artistului

Videoclipul incendiar al piesei prezintă scene de săruturi pătimașe între Gina Pistol și Smiley, printre raioanele de la supermarket și secvențe de amor pasional în intimitatea unui apartament, cei doi parteneri contopindu-se printre așternuturi.

„După ce primele trei episoade ale serialului, „Locul sfințește omul”, „Nu mai există dup-aia” și „Purtat de vânt”, au spus povestea copilăriei fericite, a adolescenței tumultuoase și a drumului spre succes a trei buni prieteni, „Mi-aduc aminte” vorbește despre dragostea pasională, dar înșelată, care bântuie ani de zile prin destinele protagoniștilor.

„Mi-aduc aminte că promiteai când te iubeam, că mă iubeai, că eu sunt totul pentru tine, dar știai, că mă mințeai exact așa cum respirai.”, spune refrenul piesei „Mi-aduc aminte”, în care tumultul trecutului, iluziile prezentului și dorințele viitorului se sting într-un tablou complet al iubirii pasionale.”, notează cei de la Hahaha Production, în comunicatul lor oficial.

Melodia „Mi-aduc aminte” reprezintă cel de-al patrulea episod din serialul muzical „Mai mult de-o viață”. Cântecul continuă povestea din hiturile „Locul sfințește omul”, „Nu mai există dup-aia” și „Purtat de vânt”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)