Suporterii români au luat cu asalt Arena Națională. Ce se întâmplă înainte de meciul România – Spania. VIDEO

Suporterii români i-au întâmpinat pe tricolori la Arena Națională

Suporterii români au luat cu asalt Arena Națională. Mii de oameni au ajuns deja la stadion și așteaptă cu sufletul la gură confruntarea dintre România și Spania, în preliminariile Euro 2020. Fanii au luat cu ei steagurile, eșarfele în culorile roșu, galben și albastru și așteaptă startul partidei, pregătiți să facă show în tribune. Meciul începe la ora 21:45

Suporterii români i-au întâmpinat pe tricolori la Arena Națională

Se apropie ora de start a meciului dintre România și Spania. La porțile Arenei Naționale se află deja mii de suporteri care au adus cu ei steaguri tricolore, eșarfe, bannere și vuvuzele. În momentul în care jucătorii echipei naționale au sosit la stadion, fanii i-au aplaudat și au început să scandeze.

Au apărut și primii suporteri spanioli, îmbrăcați în roșu. Ibericii așteaptă liniștiți să intre pe stadion și sunt flancați de jandarmi.

Iubitorii fotbalului din România sunt optimiști înaintea duelului cu ibericii și speră ca jucătorii antrenați de Cosmin Contra să obțină un rezultat bun, care să îi ajute în lupta pentru calificarea la Euro 2020.

În tribunele stadionului și-au făcut apariția primii fani. Organizatorii partidei le-au pregătit o serie de surpirize înainte de meci. Partida începe la ora 21:45 și este transmisă în direct de Pro TV, dar poate fi urmărită și online în format live video și text, accesând linkul de AICI.

Cosmin Contra, criticat după ce a anunțat echipa de start

Echipa de start a României: Tătărușanu – Benzar, Chiricheș, Nedelcearu, Grigore, Toșca – Marin, Stanciu, Deac – Keșeru, Pușcaș.

Selecționerul Cosmin Contra a fost criticat după ce a anunțat echipa de start. „Dacă tot vorbim de curaj, mă așteptam să începem cu curaj. Toată lumea a zis că avem o echipă de viitor la echipa națională U21. Mi-aș fi dorit să văd mai mulți jucători de la acea națională. Grozav nu prea face gafe că nu prea mai joacă”, a declarat Ion Crăciunescu la un post de televiziune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI