Ce face fostul iubit al Ginei Pistol în timp ce ea își crește fiica. Unde a fost văzut Alin Cocoș

Ce face fostul iubit al Ginei Pistol în timp ce ea își crește fiica. Unde a fost văzut Alin Cocoș
Alin Cocoș se distrează de zor cu Monica Orlanda în Grecia

Gina Pistol este o mămică fericită și o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Cea care a fost la un moment dat cea mai râvnită vedetă din România are acum o familie frumoasă alături de Smiley și este mai bucuroasa ca oricând, de când pe lume a venit micuța Josephine.

Ce face fostul iubit al Ginei Pistol în timp ce ea își crește fiica

Se pare că nu toți sunt cu gândul la zilele liniștite de vară petrecute în familie, iar fostul iubit al prezentatoarei Antena 1 este cea mai bună dovadă.

Alin Cocoș și soția lui, Monica Orlanda, sunt în vacanță în Mykonos, alături de câțiva prieteni, acolo unde se distrează de minune, așa cum o arată fotografiile de pe rețelele sociale. Deși au un copil, asta nu îi împiedică să se distreze ca în tinerețe și să petreacă clipe frumoase în doi.

Cunoscutul cuplu a plecat într-o destinație celebră printre vedete și persoane importante din lumea mondenă. Cei doi au fost doar la restaurante de lux și au petrecut cu băuturi de fițe.

În plus, Alin și Monica au închiriat un iaht, unde au dat o petrecere de lux și au putut să admire frumusețea insulei grecești. Mykonos este printre destinațiile preferate de milionarii excentreci, iar asta datorită vieții sale de noapte și luxului de aici.

Alin Cocoș a părăsit-o pe Gina Pistol pentru Monica Orlanda

Monica Orlanda și Alin Cocoș sunt împreună de trei ani. Cei doi și-au început relația pe vremea când Alin Cocoș, fiului celebrului om de afaceri Dorin Cocoș, era încă împreună cu Gina Pistol.

A decis să renunțe la frumoasa blondina pentru a se refugia în brațele Monicăi, iar decizia pare să fi fost bună, pentru că relația lor durează și până ziua de astăzi, în timp ce Gina trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei alături de Smiley.

Monica Orlanda a vorbit despre relația ei cu Alin Cocoș, spunând că este bărbatul visurilor sale și își dorește să îmbătrânească alături de el.

„Ne înțelegem extraordinar de bine, nu avem alte așteptări, știm exact ce vrem și eu cred că mi-am găsit sufletul pereche. Noi nu suntem geloși, nu ne controlăm, nu punem întrebări de genul unde ești, dă-mi să te văd, suntem foarte relaxați, cred că ăsta e și secretul în relația noastră, nu suntem detectivi în relație.

Suntem doi oameni care se iubesc, avem un copil extraordinar, o familie foarte frumoasă și ne dorim să menținem lucrurile așa și pe viitor”, a povestit Monica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI