Smiley, mesajul care o poate scoate din sărite pe Gina Pistol. Ce fată l-a cucerit acum pe juratul de la Vocea României

Smiley, mesajul care o poate scoate din sărite pe Gina Pistol. Ce fată l-a cucerit acum pe juratul de la Vocea României
Smiley, mesajul care o poate scoate din sărite pe Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de mai bine de doi ani, reușind să păstreze această informație pentru ei până în septembrie, când artistul a dat un interviu pentru Unica, în care a recunoscut relația cu prezentatoarea TV. Liniștea a fost ”spartă” de cea mai recentă postare a sa de pe Instagram, unde a amintit de o femeie care l-a cucerit, alta decât cea pe care o are acasă.

Smiley, mesajul care o poate scoate din sărite pe Gina Pistol. Ce fată l-a cucerit?

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de mai bine de doi ani, însă ambii au preferat să păstreze discreția în ceea ce privește relația lor. Dat fiind că erau întrebați constant despre acest subiect, zvonurile privind relația lor vehiculându-se de câțiva ani încoace, artistul a dat cărțile pe față. În numărul din septembrie al revistei Unica, cântărețul a recunoscut legătura dintre el și vedeta TV. De altfel, cei doi locuiesc de mult împreună, iar, potrivit declarațiilor solistului, atmosfera din casa lor este una caldă.

„Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant… și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic (râde)”, a dezvăluit Smiley.

 

View this post on Instagram

 

doar mie imi place fata din videoclip? LINK IN BIO ⬆️ sunt curios ce cred fetele despre ea ?

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

Liniștea descrisă de artist anul precedent s-ar putea zdruncina în urma postării lui de astăzi de pe Instagram. Artistul a scos o nouă piesă, ”Ce mai faci, străine?”, în videoclip-ul căruia este destul de intim cu o domnișoară, despre care spune că l-a cucerit.

„Doar mie imi place fata din videoclip? LINK IN BIO ⬆️ sunt curios ce cred fetele despre ea”, a scris artistul.

Melodia, inspirată din propriile experiențe

Cântărețul spune despre piesa sa că are un mesaj puternic și menit să ajungă la toți cei care au trecut prin diferite despărțiri în viață. Smiley compară situația cu un copac proaspăt tăiat care la început își păstrează culoarea crudă, dar în timp se schimbă, lemnul se usucă și devine doar o amintire a celui care a fost înainte de tăiere.

„Am vrut sa captez momentul reintalnirii cu oamenii din trecut care este unul de stangacie la inceput, dar care devine foarte transant dupa o analiza sincera. Ai in fata o persoana cu care ai impartit cele mai profunde trairi, de care te leaga o gramada de amintiri, dar care totusi este atat de diferita de cea pe care ai lasat-o in urma, incat iti vine sa spui: „Salut! Ce mai faci, straine?”. Atunci este momentul in care ajungi sa te intrebi ce ne mai ramane daca nu simtim nimic”, a povestit Smiley.