Smiley, pus în dificultate de o fată de 12 ani. Nu a știut să răspundă unor întrebări simple

Smiley, pus în dificultate de o fată de 12 ani. Nu a știut să răspundă unor întrebări simple
Cum a fost pus in dificultate Smiley de o fata de 12 ani
Smiley și Pavel Bartoș au prezentat astăzi emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV. Cei doi au avut mai mulți invitați, dar, chiar dacă unii au fost supuși de cei doi la tot soiul de ”teste”, și ei au avut parte azi de un test, și anume, să răspundă la câteva întrebări simple, adresate de micuța Maria Gyorfi, în vârstă de 12 ani.

Smiley, pus în dificultate de o fată de 12 ani

Astfel că Maria Gyorfi a venit cu arsenalul ei de întrebări, iar cei doi nu au știut să răspundă la niciuna dintre ele. Micuța i-a întrebat pe cei doi de ce ghiorțăie mațele, de ce este cerul albastru, de ce se arcuiește pisica. Răspunsurile corecte erau că pisica se arcuiește atunci când se pregătește să se apere, că mațele ghiorțăie pentru că se produce digestia și că cerul albastru este pentru că soarele are particule albastre care se reflectă peste tot. Ei au dat însă cu totul alte răspunsuri: că pisica se arcuiește pentru că face sport, că mațele ghiorțăie atunci când ți-e foame și că cerul e albastru pentru că păsările arată mai bine pe un fond albastru. Astfel, nici Smiley și nici Pavel Bartoș nu au primit niciun punct din partea micuței Maria.

Ce au declarat Smiley, Pavel Bartoș și Andra despre noul sezon al emisiunii ”Românii au talent”

Tot în ediția de azi a emisiunii ”La Măruță”, cei doi au ținut să precizeze că azi, de la 20:30, începe sezonul cu numărul 11 al emisiunii ”Românii au talent”, ai cărei prezentatori sunt. Tot azi a intrat în direct și Andra, unul dintre jurații emisiunii.
”Salutare, colegii mei, mai e foarte puțin pana începe noul sezon la Romanii au talent, anul asta stau acasă și ma uit la emisiune. Am totuși ceva emoții.”, a mărturisit Andra.
”Cea mai mare diferenta este ca in sezonul asta nu mai avem publicul ala, o sa ii avem pe un ecran imens, diferenta dintre numere este foarte mare, pentru ca sunt oameni care au crescut, unii chiar conceputi in timp ce se uitau la Romanii au talent. Dar intotdeauna pe pauza publicitara. Stiau cum sa-si gestioneze timpul”, au declarat și Smiley și Pavel Bartoș.

Amintim că din juriul Românii au Talent fac parte în acest sezon nou: Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Alexandra Dinu. Așadar, emoțiile sunt la cote maxime în această seară. În plus, o altă premieră a emisiunii este că aceasta va fi difuzată de două ori pe săptămână, în fiecare seară de luni și de vineri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI