Smiley, decizie radicală la început de an. Să fie de vină pandemia?!

Smiley, decizie radicală la început de an. Să fie de vină pandemia?!
Smiley s-a schimbat in 2021

Smiley a luat o decizie radicală la început de an. Să fie de vină pandemia?! Ce a decis celebrul cântăreț, citiți în rândurile de mai jos.

Smiley  își schimbă stilul de viață? Ce hotărâre a luat cântărețul cu câteva luni înainte de a i se naște fetița

Smiley a luat decizia radicală la început de an. Este fabulos ce s-a hotărât să facă cântărețul în anul în care va deveni tătic pentru prima dată.

Smiley a dezvăluit decizia radicală fără să vrea, în timpul unei reclame pe care o filma. Astfel s-a aflat că Smiley are de gând să o lase mai încet cu mâncarea, de care, de altfel, ar fi abuzat un pic mai mult în perioada Crăciunului și a Revelionului.

Smiley o lasă mai încet cu mâncarea

Astfel, Smiley va ține regim cu fructe și legume, ceea ce ar aduce mai multe vitamine în corp, respectiv l-ar face mai sănătos. Asta, ar putea spune unii, ar putea să fie o măsură luată și din cauza epidemiei de coronavirus.

Eu mă gândesc la ceva fructe exotice și legume proaspete… V-am zis că m-am apucat de regim, nu?”, a scris Smiley pe pagina proprie de Instagram.

Ce a însemnat anul 2020 pentru Smiley

Altfel, Smiley chiar și-a propus schimbări mari odată cu intrarea în 2021. Partenerul Ginei Pistol le-a și transmis familor lui un mesaj în acest sens. ”01.01.2021 am început anul nou plini de entuziasm, speranță și dragoste!”, a scris Smiley la început de an.

Smiley a scris tot pe rețeaua de socializare Instagram ce a însemnat anul 2020. ”Anul ăsta ne-am trăit călătoria vieții în condiții deosebite, dar simt că 2020 ne-a adus pe noi mai aproape de noi. Abia aștept să ne vedem în noul an. Ne vedem noi LIVE cu @delia si @ceamaitaretrupadinseeuropei & @musequartet – LINK IN BIO”, a scris Smiley.

Smiley și Gina Pistol, părinți luna viitoare

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți în luna februarie. ”Noi doi vom deveni părinți. Eu încă procesez informația. Ușor, ușor încep să realizez că vor apărea multe schimbări în viața noastră. Trebuie să modific puțin casa, să îmi schimb puțin programul, dar cred că cele mai multe schimbări vor veni în viața Ginei”, mărturisea Smiley, astă vară, vizibil emoționat.

Între timp, în luna septembrie, Smiley și Gina Pistol au aflat că vor deveni părinți de fată. Atunci, Smiley a spus că nu se vedea tată de fată, însa a precizat că va face tot posibilul să fie cel mai bun tată din lume. „Vreau sa fiu cel putin la fel de bun ca tata”, spunea Smiley.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI