23 apr. 2024 | 19:36

Smiley, criticat de fani pentru comportamentul faţă de Gina Pistol, în public. Cum a fost filmat artistul: „Nu i-a plăcut deloc”

Monden
Smiley, criticat de fani pentru comportamentul faţă de Gina Pistol, în public. Cum a fost filmat artistul:
Smiley, criticat de fani pentru comportamentul faţă de Gina Pistol, în public. Cum a fost filmat artistul: "Nu i-a plăcut deloc"

Smiley, luat la rost pe Internet. Fanii de pe rețelele de socializare l-au pus la zid pe celebrul artist, după ce a făcut un gest nepotrivit față de Gina Pistol. Cum s-a filmat artistul în compania soției sale și de ce i-a scos din minți pe utilizatori.

Smiley, despre secretul unei relații fericite

Smiley este unul dintre cei mai iubiți artiști din țară, care a reușit să se afirme prin talentul său și vocea specială cu care a fost înzestrat. Are o mulțime de fani, cu care încearcă să păstreze legătura prin intermediul rețelelor de socializare.

Este foarte activ în mediul online, unde îi ține la curent pe urmăritorii săi cu tot ce e nou. Indiferent că este vorba despre o veste rea sau una bună, se asigură că cei ce îl iubesc știu tot ce se petrece și sunt informați.

De data aceasta, însă, a ales să le dezvăluie urmăritorilor puțin din atmosfera din casa lor și felul în care se distrează când este în compania soției sale. Acesta a publicat un filmuleț în care își lovește soția peste posterior, precizând, în spirit de glumă, că aceasta este „cheia unei relații fericite”.

@smiley_omul Oops 😂 #Smiley #familyfun #funny @gina.pistol ♬ original sound – Kelly & Kody

Gluma a prins bine la public și a adunat o mulțime de aprecieri. Fanii s-au distrat copios pe seama acestui clip, în care Gina se arată destul de deranjată de gestul obraznic al soțului ei pus pe șotii.

Smiley, luat în vizor de fani

Deși clipul a fost apreciat, au existat și oameni care nu au interpretat cum trebuie gluma artistului. Ideea de a-și lovi soția într-o zonă intimă i-a speriat pe internauții care nu au ezitat să lase comentarii acide la adresa lui Smiley.

Artistul postează deseori pe internet tot felul de clipuri amuzante, dar acesta pare că a provocat multe controverse. Fanii au sărit la gâtul lui Smiley și l-au acuzat pe acesta că a ajuns să recurgă la gesturi extreme pentru atenție și bani.

Pe de altă parte, unii au ținut să precizeze că secretul unei relații fericite ar trebui să fie respectul și iubirea, nu umilința publică, la care internauții cred că ar fi apelat Smiley pentru a ieși în evidență.

„Domnule Smiley, oricât de mulți bani ai fi primit pentru acest video, nu mă așteptam ca tu să faci acest gest care nu te reprezintă, în mod deosebit, în public, păcat”,

„Urât gest! Fără cuvinte, că aș avea multe”,

„Ce gest urât! Nu mă așteptam de la un soț”,

„Nu știu ce trend este acesta, dar știu sigur că nu asta e cheia unei relații reușite”,

„Urât gest, îl mai și postezi”,

„Ce gest bădăran, vulgar! Nu-ți face deloc cinste”,

„Da, acest videoclip demonstrează că omul face orice pentru bani, își umilește soția chiar și în văzul fanilor…cu această cred că pierzi mulți spectatori și admiratori, dragă Smiley…pe copilul tău prețios îl ții ascuns și nu-l arăți fanilor și publicului, dar îți pierzi omenia pentru bani”, au scris internauții.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Casa te atacă cu bile de vopsea și gaze lacrimogene
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Austria nu se potolește. Karl Nehammer a dat ordin: Testați și controlați
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro