Slăbiciunea căreia Ianis Hagi nu-i poate rezista. Pe ce dă cei mai mulți bani din salariu

Slăbiciunea căreia Ianis Hagi nu-i poate rezista. Pe ce dă cei mai mulți bani din salariu
Ianis Hagi a recunoscut pe ce cheltuiește cei mai mulți bani

Slăbiciunea căreia Ianis Hagi nu-i poate rezista. Internaționalul român de la Rangers câștigă aproape 1,3 milioane de euro pe sezon. Ca orice tânăr, mijlocașul de 23 de ani are anumite slăbiciuni cărora nu le poate rezista. Una dintre ele îl costă destul de mult pe fiul „Regelui” care a recunoscut că cheltuie mulți bani ca să și-o satisfacă. Ianis Hagi este în lotul naționalei pentru meciurile din preliminariile Cupei Mondiale 2022, cu Islanda și Liechtenstein.

Slăbiciunea căreia Ianis Hagi nu-i poate rezista

Ianis Hagi este, la 23 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați fotbaliști români. Mijlocașul naționalei are și un salariu considerabil. El încasează aproximativ 25.000 de euro pe săptămână la Rangers, adică 1,3 milioane de euro pe sezon. Ca orice tânăr, Ianis are și anumite pasiuni pe care cheltuie sume importante ca să și le împlinească. Dar cum își permite acest lucru, el a recunoscut pe ce dă cei mai mulți bani.

Într-un interviu pentru gsp.ro, Ianis Hagi a mărturisit că adidașii reprezintă cea mai mare cheltuială a sa. Nu poate rezista în fața unei perechi frumoase de adidași, lucru ce se observă și din fotografiile postate pe contul de Instagram. În cele în care nu poartă echipamentul de fotbalist, Ianis este mereu încălțat cu adidași, niciodată la fel. O pasiune costisitoare ținând cont că cei pe care-i poartă sunt „de firmă”, dar pe care „Prințul” de la Rangers și-o poate permite.

Pe ce dă cei mai mulți bani din salariu

Ianis Hagi era la curent și cu suma plătită recent pe o pereche de pantofi de sport ce i-au aparținut legendarului baschetbalist Michael Jordan în 1984, anul debutului său la Chicago Bulls. Aceasta a fost vândută la o licitație cu uriașa sumă de 1.472.000 dolari. un record în ceea ce privește obiectele deținute de Jordan. În august 2020. o altă pereche purtată de Jordan s-a vândut pentru 615.000 de dolari. Alături de Ianis Hagi, în dialog s-a aflat și colegul său de la Viitorul și de la națională, Tudor Băluță, jucătorul lui Brighton. Prinzându-se într-o glumă, Băluță, care are aceeași slăbiciune ca și Ianis Hagi, a spus că adidașii lui Jordan n-au fost cumpărați de către ei. Ianis a replicat spunând „Ba am făcut jumi-juma!”.

Ianis Hagi împreună cu același Tudor Băluță au devenit primii fotbaliști română care s-au alăturat proiectului „Common Goal”, inițiat de spaniolul Juan Mata, jucătorul lui Manchester United, în 2017. Organizația înființată de Mata sprijină, prin donațiile membrilor, diferite cauze umanitare. La ea pot adera atât fotbaliști, cât și antrenori, suporteri și oameni de afaceri. Ianis și Băluță vor dona 1% din salariile lor lunare către organizație.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI