Situație inedită la Chefi la Cuțite! Un doctor și-a făcut apariția în timpul emisiunii

Situație inedită la Chefi la Cuțite! Un doctor și-a făcut apariția în timpul emisiunii
Situație inedită la Chefi la Cuțite

Emisiunea culinară ”Chefi la Cuțite” de la Antena 1 vine nu numai cu rețete istorice ori fine dining, ci și cu situații inedite. În platoul show-ului, luni, va păși un doctor.

Situație inedită la Chefi la Cuțite

O nouă ediție a show-ului gastronomic ”Chefi la Cuțite” începe luni, de la ora 20:00, pe Antena 1. Concurenții sunt pregătiți și nerăbdători să audă verdictul bucătarilor. De altfel, nici ei nu se lasă mai prejos, căci și orgoliile lor se inflamează odată cu așteptarea.

Așadar, tachinările dintre ei ajung la cote înalte, dar, ca niciodată, în această seară va apărea o persoană care va liniști puțin apele. Este vorba despre Ramona Lupu, psiholog de meserie de mai bine de treisprezece ani, este căsătorită cu un psihiatru, așa că…numai bine a picat în fața celor trei.

  • ”Doamnă, ați picat la fix!”, va spune Florin Dumitrescu.
  • ”Aveți cumva și cămașa aceea albă care se leagă la spate?”, spune Sorin Bontea, întrebând pentru colegul său, Scărlătescu.
  • De aici, momentul se transformă dintr-o jurizare într-o ședință de terapie.
  • ”Nu putem să îl însurăm, să îl tratăm, sau să îl convingem că nu este Barajul Vidraru. Simțim că este o cauză pierdută”, spun prietenii lui Scărlătescu.

Lupta pentru amulete continuă

De asemenea, pe lângă lupta pe care o duc concurenții pentru a intra în bootcamp, trebuie menționat că și chefii duc o luptă, dar pentru amulete. Este vorba despre runda de jurizări pe nevăzute, completată de o bătălie pe următoarea amuletă aflată în joc. Chefii gătesc, iar invitații de onoare dau verdictul. În această seară, invitat special la jurizare va fi chef Antonio Passarelli.

Situație inedită la Chefi la Cuțite! Un doctor și-a făcut apariția în timpul emisiunii
Ramona Lupu, psiholog, va fi solicitată, luni seară, de cei trei chefi

„Atât de tare m-am săturat, suntem în a 5-a zi de amulete, eu nu am câștigat niciuna și Cătălin vorbește doar despre el. Despre cum ia el toate avantajele. O să îl fac să plângă sezonul acesta mai tare decât a plâns vreodată în viața lui! Aștept battle-urile!”, a spus chef Dumitrescu.

„Am observat că dacă mă laud singur îl enervează foarte tare pe Florin și îl scoate din mână. Funcționează și astfel scap de un candidat în lupta pentru amuletă! Mi-am citit horoscopul și eu câștig azi!”, a declarat chef Bontea.