16 sept. 2019 | 14:46

Ce i-a făcut o concurentă lui Cătălin Scărlătescu la Chefi la Cuțite. ”La noi, femeile se nasc cu un har!”

Monden
Ce i-a făcut o concurentă lui Cătălin Scărlătescu la Chefi la Cuțite. ”La noi, femeile se nasc cu un har!”
O concurentă vrea să îi dezlege cununiile lui chef Cătălin Scărlătescu la Chefi la Cuțite

Show-ul culinar Chefi la Cuțite continuă la postul de televiziune Anena 1. Un nou episod plin de surprize și voie bună este difuzat luni, 16 septembrie, de la ora 20:00. O concurentă de numai 18 ani vrea să îi dezlege cununiile lui chef Cătălin Scărlătescu, spre amuzamentul colegilor lui, care nu ratează ocazia să glumească pe seama lui.

O concurentă vrea să îi dezlege cununiile lui chef Cătălin Scărlătescu

Fanii emisiunii Chefi la Cuțite vor avea parte de un nou episod cu invitați surpriză, care vor încerca să le câștige inimile celor 3 jurați cu preparatele lor. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt pregătiți să jurizeze preparatele concurenților, fără să știe ce îi așteaptă în platoul de filmare.

Malvina Ion, o tânără de 18 ani, vrea să îi dezlege cununiile lui Cătălin Scărlătescu, singurul jurat care încă nu s-a căsătorit. „Poate așa înțelegem și noi ce se întâmplă cu el”, este replica dată de chef Sorin.

Tânăra vine pregătită în fața celor 3 chefi și nu vrea să plece până nu face ceea ce și-a propus. „La noi femeile se nasc cu un har. Pot spune trecutul, prezentul și viitorul cu ajutorul cărților”, spune Malvina.

Malvina Ion

Malvina Ion

Concurenta îi citește în cărți lui chef Scărlătescu, în încercarea de a-i ghici viitorul în dragoste. Dar nu Scărlătescu este cel care rămâne impresionat la final, ci chef Sorin Bontea. Asta pentru că Malvina pune pe masa juraților unul dintre deserturile preferate ale acestuia.

„Spun de foarte mult timp, îmi place amandina, savarina și negresa cu frișcă. Cineva a spus că vrea să îmi facă pe plac”, spune chef Bontea.

Cei care doresc să afle dacă Malvina Ion le va câștiga inimile juraților atât prin desertul delicios pe care l-a pregătit, cât și prin darul pe care îl are în prezicerea viitorului, pot urmări cel mai nou episod din sezonul 7 Chefi la Cuțite, luni, 16 septembrie, de la ora 20:00.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro