Dana Rogoz, speriată de ce se poate întâmpla la nașterea celui de-al doilea copil: ”Știu că nu poți să prevezi o mulțime de lucruri!”

Dana Rogoz, speriată de ce se poate întâmpla la nașterea celui de-al doilea copil: ”Știu că nu poți să prevezi o mulțime de lucruri!”

Dana Rogoz este într-o perioadă a extremelor. Pe o parte se bucură de ultimul trimestru al sarcinii, iar pe cealată parte este extrem de îngrijorată. Totuși, gândul că își va ține în curând fetița în brațe o face să uite parțial de vestea care a luat-o prin surprindere.

Rogoz, speriată de ce se poate întâmpla la nașterea fetiței sale!

Dana Rogoz va deveni mamă pentru a doua oară! Aceasta își dorește nespus să fie însoțită de soțul ei în sala de naștere, dar acest lucru ar putea deveni imposibil. Cunoscuta actriță a fost de curând la control unde i s-a spus că este totul bine și că ambele sunt sănătoase. estea că bărbatul care o iubește nu va putea participa la naștere a fost una extrem de tristă pentru actrița care își dorește sprijinul soțului ei în acest moment important. Dana a susținut că sunt prea multe necunoscute în momentul acesta ca să poată sta liniștită, așa că a cerut și părerile femeilor care vor deveni mame în viitorul apropiat, pentru a se calma.

„Am fost la control şi fetiţa e bine, sănătoasă. În acelaşi timp, tot azi, m-a lovit vestea că Radu ar putea să nu fie alături de mine la naştere şi că şi-ar întâlni fetiţa abia la externarea din spital. Că nu aş avea vizitatori. Că aş fi singură. Ştiu că nu poţi să prevezi o mulţime de lucruri ce ţin de o naştere şi că poate că greşesc că deja o compar cu prima experienţă avută, dar în acelaşi timp, sunt prea multe necunoscute în acest moment ca să zic că pot sta perfect liniştită. Mai sunt mame care urmează să nască în curând şi care au aceleaşi gânduri?”
Dana Rogoz

Dana Rogoz, speriată! Ar putea să ca soțul ei să nu aibă voie în sala de nașteri
Dana Rogoz, speriată! Ar putea să ca soțul ei să nu aibă voie în sala de nașteri

„Am putut juca destul de mult tot trimestrul doi de sarcină”

De asemenea, vedeta a renunțat la scenă pentru un moment. Rogoz și-a luat la revedere de la teatru în ultimul spectacol  – Proof. „Am jucat ultimul spectacol „Proof” însărcinată. Când ne-am luat la revedere la final, nimeni nu putea spune oare când va fi următoarea reprezentaţie…. Micuta a fost tare bună cu mine şi am putut juca destul de mult tot trimestrul doi de sarcina. Acum iau o pauză şi voi reveni pe scenă când mă voi simţi pregătită’‘, a spus artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI