Sinucideri fără răspuns: Cele mai suspecte morți din istoria României. Procuror, ucis de presiunile PSD

Autor: Chivu Ana - 16:56, 15 iun. 2019
Sinucideri fără explicații. Cazurile-mister ale României

Moartea fără nume. Accidente, sinucideri sau asasinate? Nimeni nu a știut vreodată să răspundă acestei întrebări. Iată cele mai suspecte morți din istoria României.

Accidente, sinucideri sau asasinate?

Decesele nerezolvate din istoria recentă a României încă dau târcoale. Moartea patronului Hexi Pharma, din 2016, a redescis subiectul controversatelor decese.

Procurorul Panait: Una dintre cele mai controversate morți o reprezintă cu siguranță cea a procurorului Cristian Panait. În jurul evenimentului în cauză s-a țesut o mare de intrigi. Bărbatul s-ar fi sinucis din cauza unor presiuni enorme la care era supus de către PSD, pentru că Panait nu a dorit că renunțe la anchetarea fiului prefectului de Bihor. În cazul acesta sunt implicate nume precum: Victor Ponta și Adrian Năstase.

Procurorul Panait, moarte fără răspuns
Procurorul Panait, moarte fără răspuns

Dumitru Titu: Vestea că jurnalistul Dumitru Titu a murit a fost una șocantă. Tragedia s-a petrecut pe DN1, aproape de localitatea Românești, Prahova. Acesta a sărbătorit trecerea în noul an alături de familie și s-a retras mai devreme, fiind obosit. Mașina condusă de Titu a intrat în derapaj și a părăsit sensul de mers, după ce a rulat aproximativ 150 de metri pe banda opusă. Mașina nu reprezenta avarii serioase, sistemele de siguranță ale vehiculului nu erau declanșate, iar pe șosea nu existau urme de frânare.

Dumitru Titu
Dumitru Titu

Sinucideri fără piste

Mihai Erbașu: Trupul afaceristului a fost găsit într-o piscină aproape goală aflată în vila sa de la Snagov, în anul 2004. În urma lui Erbașu a rămas un bilet de adio care a fost vehement contestat de avocatul său, cât și de familie.

Mihai Erbașu
Mihai Erbașu

Cocoșatu: Patronul restaurantului ”La Cocoșatu”, Ion Oiță, a fost găsit fără suflare în anul 2011, după ce acesta s-a spânzurat. Zvonurile de atunci spuneau că moartea sa ar fi fost o răzbunare a unor oameni de afaceri.

Cocoșatu
Cocoșatu

Cătălin Chelu: A devenit celebru după ce a dat mită Ministerului de Interne o mașină marca BMW plină de bani, astfel că, la scurt timp de la eveniment, a fost condamnat la șase ani de închisoare cu executare. După ce și-a aflat sentința, acesta a fost dat dispărut. Familia l-a declarat mort, însă anchetatorii nu cred nici până astăzi această ipoteză.

Cătălin Chelu
Cătălin Chelu
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI