Singurul invitat la nunta Simonei Halep care a purtat mască de protecție. Cine nu a vrut să se riște

Singurul invitat la nunta Simonei Halep care a purtat mască de protecție. Cine nu a vrut să se riște
Cine este personajul celebru

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit astăzi civil. Cei doi au mers apoi la Fratelli, localul din Constanța unde a avut loc petrecerea.

Cine a purtat mască la nunta Simonei Halep

Simona Halep a radiat în ziua cununie civile. Ea a zâmbit pe tot parcursul evenimentului, apoi și-a întâmpinat invitații bucuroasă.

Sportiva a ales să poarte o rochie nude, cu detalii din dantelă, extrem de elegantă și delicată. Mirele a ales un costum, așa cum era de așteptat, iar la această oră cei doi încă petrec alături de invitații lor.

Deși au avut un cort în care au amplasat un centru de testare covid-19, aceștia au avut un invitat care a preferat să nu riște și să poarte masca de protecție.

Mai multe personalități din România au ajuns la petrecerea de cununie a Simonei Halep. Printre ei, Gheorghe Hagi, care a îmbrăcat un costum bleumarin, o cămașă albă și o cravată.

El a optat pentru o curea neagră, în ton cu pantofii.  Și ca să nu riște absolut nimic, regele fotbaliului românesc a ales să poarte și mască de protecție.

Gică Hagi a pășit în localul unde se ține petrecerea cu masca de protecție la el. Dintre toți invitații pe care Simona Halep și Toni Iuruc i-au avut, el a fost singurul care a purtat mască.

Ilie Năstase a îmbrăcat uniforma de general-maior

În schimb, Ilie Năstase a purtat la nunta Simonei Halep uniforma de general-maior cu două stele, în retragere. 

El s-a mai îmbrăcat așa și la Wimbledon, în 2014, când presa a spus despre el că pare un dictator.

Pe zi, Ilie Năstase a purtat o cămașă cu mânecă scurtă și o pereche de pantaloni scurți. El a venit la eveniment alături de soția lui, Ioana, care a optat pentru o rochie roșie-coral cu volănașe, care i-au scos în evidență formele.

De la marele eveniment a lipsit antrenorul sportivei, Darren Cahill. Australianul nu a putut să ia parte la petrecere, dar le-a transmis un mesaj celor doi însurăței.

 „Simona s-a căsătorit astăzi cu Toni în România! Felicitări și multe îmbrățișări amândurora! Un cuplu minunat! Să aveți o petrecere frumoasă alături de prieteni și familie în această seară!”, a fost mesajul postat de Darren.

Simona Halep și Darren Cahill se vor întâlni în luna octombrie pentru Indian Wells, dar și pentru competițiile de la Kremlin Cup.

Sursa foto: Cancan.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI