Singurii concurenți Survivor România cu care Andreea Tonciu va rămâne prietenă. Te așteptai la numele ei?

Singurii concurenți Survivor România cu care Andreea Tonciu va rămâne prietenă. Te așteptai la numele ei?
Ce concurenți au ajuns la inima Andreei Tonciu? Cu cine va rămâne prietenă după terminarea 'Survivor România 2022'?

Andreea Tonciu a părăsit destul de repede competiția ‘Survivor România 2022’. Celebra fostă asistentă TV a revenit în țară, iar acum aduce mărturii despre experiența sa în Republica Dominicană și despre coechipierii de pe insulă cu care va rămâne în continuare prietenă. Bruneta nu a fost bine primită de câțiva dintre colegii de la Faimoși, mai cu seamă că s-a certat aspru cu CRBL și Laura Giurcanu. Cu cine va mai ține legătura după?

Andreea Tonciu, detalii despre Survivor România: cu ce concurenți va mai rămâne prietenă?

Andreea Tonciu a devenit rapid una din cele mai controversate personaje din Republica Dominicană. Aceasta a reușit încă din primele ediții să își supere câțiva coechipieri. Scandalurile uriașe avute înainte de plecare au fost cu CRBL și cu Laura Giurcanu.

Vedeta a părăsit competiția în urma votului, iar acum a revenit în țară pentru a fi alături de familia de care îi era foarte dor. Echipa Faimoșilor a fost zdruncinată de la început, iar nici acum tensiunile nu sunt mai puține. Aceștia au pierdut foarte mult în fața Războinicilor, iar eșecul de pe teren se revarsă asupra stării din tabără.

Fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil’ a susținut că a învățat foarte multe din experiența din Dominicană, motiv pentru care a venit să dezvăluie tot. Andreea a mărturisit că ‘Survivor România 2022’ a fost cel mai greu episod din viața sa, iar toate imaginile ajunse pe micul ecran sunt reale.

„A fost cea mai grea experiență pe care am avut-o până la acest moment în viața mea. Tot ceea ce ați văzut și vedeți pe TV este real, iar asta este incredibil. De la lipsa hranei la dormitul pe insulă, de la jocurile dificile la momentele când aveam discuții interminabile între noi, le-am trăit pe toate. Și am rămas aceeași Andreea care nu a tăcut când a avut ceva de spus sau care a știut să spună atunci când nu a mai putut”, a detaliat bruneta.

„Cred că s-a văzut de-a lungul zilelor”

Întrebată despre persoanele cu care a apucat să lege o prietenie, Andreea a răspuns că sunt foarte puține. Fanii emisiunii sportive știau deja răspunsul vedetei care le-a nominalizat pe Roxana și Otilia în topul oamenilor cu care a reușit să lege o conexiune.

„Cred că s-a văzut că de-a lungul zilelor petrecute la Survivor, m-am înțeles bine cu Roxana cu care am rezonat deoarece amândouă suntem mame și am împărtășit același dor de acasă și cu Otilia, care mi-a devenit ca o soră.

Stăteam mereu împreună, m-a înțeles când îmi era mai greu și mi-a fost aproape în fiecare noapte când nu puteam să dorm”, a mai adăugat aceasta, pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI