Singura femeie care l-ar fi înşelat pe Ion Ţiriac. S-a întâmplat chiar cu o mare personalitate din România

Singura femeie care l-ar fi înşelat pe Ion Ţiriac. S-a întâmplat chiar cu o mare personalitate din România
Singura femeie care l-ar fi înşelat pe Ion Ţiriac. Nu s-a întâmplat doar o singură dată. Sportiva l-ar fi trădat în mod repetat.

Singura femeie care l-ar fi înşelat pe Ion Ţiriac. Miliardarul, în vârstă de 83 de ani, ține pică și acum pe bărbatul cu care fosta sa parteneră de viață a trăit o adevărată aventură. Totul s-a aflat în momentul în care fiul fostului prim-ministru al României Ion Gheorghe Maurer a decis să vorbească public. Cum a fost trădat omul de afaceri.

Singura femeie care l-ar fi înşelat pe Ion Ţiriac

Ion Țiriac s-a iubit cu multe femei, o parte dintre ele fiind chiar nume celebre. Nu toate erau din România. Unele aveau origini străine. De-a lungul timpului, miliardarul a fost văzut la braț cu numeroase reprezentante ale sexului frumos, pe care a încercat să le țină departe de ochii curioși ai publicului.

Chiar și așa, la un moment dat începeau să iasă la iveală diverse detalii despre relațiile amoroase ale fostului jucător profesionist de tenis. Fiul fostului prim-ministru al României Ion Gheorghe Maurer a dezvăluit, cu mai multă vreme în urmă, cine ar fi fost singura femeie care l-ar fi înșelat pe cunoscutul afacerist.

Este vorba despre Erika Braedt, care i-a fost și soție lui Ion Țiriac. Cei doi s-au căsătorit în anul 1963, însă au divorțat doi ani mai târziu. Separarea a avut loc în urma unei infidelități din partea handbalistei, care era cu cinci ani mai mică decât fostul mare tenismen. Aceasta s-ar fi plictisit de bărbatul ei, astfel încât a decis să dea curs unei aventuri în dragoste.

După ce decizia divorțului dintre Erika Braedt și Ion Țiriac a fost făcută publică, au început să circule tot felul de zvonuri despre o profundă trădare în cuplu. Sportiva l-ar fi înșelat pe omul de afaceri cu scrimerul Ionel Drâmbă. Numai că, aparent, acesta nu e singurul bărbat în brațele căruia fosta nevastă a miliardarului și-a găsit liniștea.

L-a trădat pe afacerist nu doar o singură dată

Erika Braedt l-ar fi înșelat pe Ion Țiriac și cu regizorul de film Sergiu Nicolaescu. Dezvăluirile despre această aventură au fost făcute de Jean Maurer, fiul fostului prim-ministru al României Ion Gheorghe Maurer. Acesta a decis să dea toate cărțile pe față, susținând că totul s-a întâmplat chiar în locuința lui.

„Ţiriac venea tot timpul la noi cu soţia sa. Erika Braedt, prima lui nevastă, s-a combinat cu Sergiu Nicolaescu chiar la noi în casă. S-a întâmplat în timpul unor sărbători de iarnă, pare-mi-se în 1965.

Sergiu, Ţiriac şi soţia sa, Erika, erau invitaţii tatălui meu. Sergiu era un mare cuceritor, un curtenitor, un Don Juan. Erika se săturase de Ţiriac, era nemulţumită de el. Au avut chiar atunci o aventură. După aceea, Erika şi Ţiriac au divorţat. De atunci, e ranchiuna între Ţiriac şi Nicolaescu. Nicolaescu s-a cuplat cu soţia lui Ţiriac la mine în casă”, a povestit Ion Gheorghe Maurer, într-un interviu acordat Libertatea.

Regizorul de film a recunoscut că a cunoscut-o pe prima soție a lui Ion Țiriac. Acesta a susținut, însă, că nu s-a întâmplat nimic între ei. Nimeni nu poate spune care e, concret, adevărul. Cert este că zvonurile arată că Erika Braedt ar fi singura femeie care l-ar fi înșelat pe miliardar.

Urmăriți Playtech.ro și pe