14 sept. 2023 | 19:44

Singura condiție pentru care Anca Dinicu s-ar tunde vreodată la chelie: ”Mi-a trecut prin cap la un moment dat”

Monden
Singura condiție pentru care Anca Dinicu s-ar tunde vreodată la chelie: ”Mi-a trecut prin cap la un moment dat”

Anca Dinicu a vorbit deschis despre sacrificiile pe care le-ar face pentru cariera ei. În cea mai recentă intervenție pentru presa românească, actrița a dezvăluit care ar fi singura condiție pentru care s-ar tunde cheală. A mărturisit că a luat în calcul o astfel de idee în trecut. Foto

Anca Dinicu, despre trecutul său

Pe Anca Dinicu o știi, fără îndoială, din serialul „Băieți de oraș”, difuzat de Antena 1, sau din „Vlad”, difuzat de Pro TV. În ambele programe, actrița joacă roluri care vor rămâne multă vreme în memoria românilor. Recent lansat, proiectul „Haita de acțiune” o aduce din nou în prim plan.

În cea mai recentă intervenție pentru presa românească, Anca Dinicu nu s-a axat pe viața sa profesională, ci a comentat mai multe aspecte ale vieții personale. Întrebată ce anume ar face din nou, dacă ar avea 20 de ani, actrița a lăsat de înțeles că ar alege să profeseze tot în actorie.

Anca Dinicu este de părere că a făcut cele mai bune alegeri de fiecare dată. Actrița a mărturisit că nu are niciun regret, așa că, dacă ar avea din nou 20 de ani, cel mai probabil nu ar schimba nimic din trecut.

Întrebată dacă ar câștiga 1 milion de euro, actrița a vorbit despre mai multe dintre dorințele sale. Și-ar lua șofer, și-ar asigura pază și protecție, ar face câteva achiziții, însă nu și-ar schimba modul de viață și nici nu ar accepta ca o persoană să facă acest lucru pentru ea.

Când s-ar tunde cheală actrița

Anca Dinicu a dezvăluit că, dacă ar avea 1 milion de euro, și-ar cumpăra o garsonieră în Berceni, de care ar avea grijă singură pentru că se descrie ca fiind o persoană fixistă, motiv pentru care nu și-ar dori să aibă o menajeră. Ar vrea să aibă și o căsuță la mare, unde să își petrecă anii de după pensionare.

În afară de cele enumerate, Anca Dinicu ar investi și într-un adăpost de cățeluși, și-ar angaja o echipă de contabili și și-ar mai lua un avion privat pentru că nu îi place să stea la cozi când vrea să călătorească în diverse colțuri ale lumii.

Actrița nu a scăpat nici de o întrebare referitoare la cariera sa, anume dacă s-ar rade în cap pentru a juca un personaj dintr-un film sau dintr-o producție. Anca Dinicu a răspuns afirmativ la întrebare, cu precizarea că rolul ar trebui să fie unul important.

„M-aș rade. Dacă ar fi un rol pe care l-aș vrea (și ar fi) foarte mare, aș face-o. Părul crește, unghiile cresc… Chiar mi-a și trecut prin cap la un moment dat, dar perucile naturale sunt foarte scumpe și am renunțat la idee. M-am răzgândit când am văzut”, a declarat Anca Dinicu, la Vorbește Lumea de la Pro TV.

Parteneri
Ce trebuie să ai în buzunar de Sfântul Dumitru pentru a avea noroc în viață
Redactia.ro
Cuvântul din limba română pe care puțină lume îl folosește corect! Ce înseamnă, de fapt, abracadabrant
Click.ro
Cât ar fi plătit Laura Crișan să-și ucidă tatăl. Dezvăluiri privind asasinatul cu bombă de la Arad
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Liviu Dragnea se plânge că e sărac lipit! Stă singur, cu chirie, prin Ilfov
EVZ.ro
Moment incendiar la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. Nicole Cherry și Florin Salam au cântat împreună / VIDEO
Spynews
Vladimir Putin dă alerta la BRICS: Ne aflăm în pragul unui război total!
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
Pensionarii SCAPĂ de PLATA DATORIILOR la STAT! Parlamentul a VOTAT că RĂMÂN cu TOȚI BANII!
Mediaflux
Alina Ceușan reacționează după ce Oana Pellea a pus-o la zid pentru poza din lojă: „Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă”. Influencerița și-a recunoscut public greșeala
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cum a început povestea de dragoste dintre Levent Sali și iubita Dalia. Cei doi sunt în centrul unui scandal uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro