15 aug. 2023 | 19:48

Cum s-a pozat Anca Dinicu la piscină. Imagini rare cu actrița în costum de baie: ”N-am mâncat trei zile pentru ședința asta”

Monden
Cum s-a pozat Anca Dinicu la piscină. Imagini rare cu actrița în costum de baie: ”N-am mâncat trei zile pentru ședința asta”

Anca Dinicu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din breasla tânără din țara noastră. Frumoasa artistă duce o viață discretă, departe de ochii curioșilor. Cum s-a pozat în urmă cu puțin timp i-a uimit pe mulți. Vezi mai jos cum s-a afișat vedeta, în costum de baie. Foto

Anca Dinicu face furori pe internet

Pe Anca Dinicu o știi, fără îndoială, din serialul Băieți de oraș, difuzat de Antena 1, sau din Vlad, de la Pro TV. În ambele programe televizate, actrița joacă roluri care vor rămâne multă vreme în istorie. Mai este cunoscută și pentru implicarea sa în proiectul Haita de acțiune.

Nu este o noutate că Anca Dinicu se confruntă cu dificultăți din cauza sănătății sale. Majoritatea, pe fondul unor complicații de la nivelul genunchiului. Artista a suferit mai multe intervenții chirurgicale și, în urmă cu câteva luni, era în perioada de recuperare.

Anca Dinicu nu este cunoscută românilor doar datorită activității profesionale, ci și prin prisma vieții sale romantice. Frumoasa artistă a fost implicată într-o relație cu un bărbat de care s-a despărțit la scurt timp după ce a cerut-o în căsătorie.

Nimeni nu știe exact cine a fost bărbatul care a încercat să o cucerească în mediul online. Cert este că nu puțini sunt urmașii lui Adam care își încearcă norocul, mai ales că Anca Dinicu îi impresionează pe toți cu silueta sa, pe platformele sociale.

Cum s-a afișat actrița la piscină

În urmă cu puțin timp, Anca Dinicu a făcut publice câteva fotografii realizate la piscină. Actrița a îmbrăcat un costum de baie în două piese și și-a expus toate formele corpului armonios. A avut grijă, totuși, să transmită un mesaj clar tuturor gurilor rele.

„Posibil să nu digerați astfel de postări din partea mea, dar narcisismul din mine mai iese din când. N-am mâncat de 3 zile pentru ședința asta. (Fotograful – n.r.) m-a pus să stau așa. Dacă aveți reclamații cum că sunt grasă și urâtă, nu ezitați să le lăsați în rubrica commenturi. O zi cu soare o să aveți oricum”, a notat Anca Dinicu, în dreptul fotografiilor în costum de baie.

Te-ar putea interesa și: Mihai Bendeac a postat o poză indecentă cu Anca Dinicu. Imaginea a făcut înconjurul României FOTO

Bineînțeles, mesajul actriței are și o notă subtilă de ironie. Nu se poate, însă, să nu precizăm că frumoasa șatenă arată pur și simplu excepțional. Are forme foarte armonioase, pe care a știut exact cum să și le pună în evidență. I-a impresionat pe toți internauții.

Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Cum a scăpat Hitler din Primul Război Mondial. Povestea soldatului care i-a cruțat viața: „Dacă aș fi știut cine era, nu l-aș fi lăsat să plece”
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Continuarea filmului Joker, eșec financiar. Decizia de neînțeles a regizorului
EVZ.ro
Când începe și cât durează vacanța elevilor în luna octombrie. În ce zi se întorc în bănci din vacanța de toamnă
Spynews
Permis auto valabil 2 ani în România. Se schimbă Codul Rutier. Control obligatoriu la 24 de luni
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
CU CÂT se VINDE o BANCNOTĂ de 20 de LEI! UNII se ÎMBOGĂȚESC dacă o GĂSESC
Mediaflux
Video halucinant! Copiii dispăruți ai afaceristului Adrian Marțian au fost filmați! Nimeni nu știe nimic de ei. Ce spun pe înregistrare / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro