Simona Hapciuc, cu ochiul vânăt la Survivor România. Ce a pățit Faimoasa la Kanal D

Simona Hapciuc, cu ochiul vânăt la Survivor România. Ce a pățit Faimoasa la Kanal D
Simona Hapciuc, vânătă la ochu în timpul emisiunii

Simona Hapciuc, de la Survivor România 2021, a apărut vânătă la ochi în emisiune. Ce i s-a întâmplat concurentei?

Simona Hapciuc, cu ochiul vânăt la emisiune

Simona Hapciuc, concurenta de la Survivor România și-ai șocat fanii după ce a apărut în emisiune cu un ochi învinețit. Admiratorii blondinei nu au putut trece cu vederea apariția participantei, văzând-o pe aceasta cu un ochi vânăt și cu fața ușor umflată. Cu toții s-au întrebat ce s-a întâmplat cu aceasta.

Concurenta nu a făcut nicio precizare legată de motivul care ar fi dus la acest lucru neplăcut pentru blondină. Din aceasta cauză multi dintre fanii ei au început sa-si adreseze întrebări si sa faca presupuneri legat de ce i s-a întâmplat concurentei.

Unii dintre telespectatori sunt de părere că cineva ar fi lovit-o, în timp ce altii cred ca aceasta s-ar fi accidentat în timpul concursului. Indiferent de motiv, cu siguranță apariția ei așa a stârnit controverse și a ridicat multe semne de întrebare.

Simona Hapciuc, o viață de film

Simona Hapciuc este o mămică care lupta pentru fiul ei. Concurenta a transmis multa emoție telespectatorilor, atunci când a ales să-și faca publica povestea de viață. A fost pusă în fața unei decizii grele chiar de fostul ei partener, tatăl copilului ei. Acesta a pus-o pe Simona sa aleaga intre el si copil. Acela a fost momentul când s-a despărțit de barbat si a ales copilul. Însă acele momente au marcat-o profund pe tânăra mămică.

Cu toate acestea ea vrea să-și crească fiul în cel mai frumos mod cu putința și să-i spună numai lucruri bune despre tatal său.

„Când mă va întreba de tatăl lui, m-am hotărât să-i spun că tatăl lui îl iubește foarte mut. Că tatăl lui și l-a dorit foarte mult, că așa a fost la moment dat, dar că tatăl lui a avut de ales între a rămâne alături de Dimitri sau a-l lăsa pe Dimitrie să fie fericit alături de mama lui.

Și cum tati îl iubește atât de mult, a ales să plece ca Dimitrie să poată fi fericit cu mama lui.El a spus îți mai dau o zi să te hotărăști eu sau copilul. Poți să te gândești în seara asta. Dacă alegi copilul, o să rămâi singură, iar dacă vrei să rămânem împreună, mergem și faci avort. Atunci i-am spus că nu am nevoie de o seară. Pentru mine nu există posibilitatea să fac avort. Poți să-ți faci bagajele și să pleci.

Tot ce simțeam în momentul de față era milă pentru ea și fiul ei, că au ajuns să aibă atâta răutate și dispreț față de o viață pe care dumnezeu o trimitea pe Pământ. Pentru mine e important ca Dimi să nu trăiască sentimente de ură, să fie un copil echilibrat, are cunoaște doar sentimente de iubire și acceptare”, a povestit Simona Hapciuc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI