Simona Halep zâmbeşte din nou. Unde a plecat sportiva în vacanţă: „Viaţa e scurtă”

Simona Halep zâmbeşte din nou. Unde a plecat sportiva în vacanţă: „Viaţa e scurtă”
Simona Halep zambeste din nou, unde a plecat in vacanta

Soarele a răsărit și pe strada Simonei Halep. După ce a fost prinsă în mijlocul scandalului de dopaj dinaintea turneului US Open din această vară. Jucătoarea de tenis originară din Constanța a plecat în vacanță în însorita Atena. Cum s-a distrat sportiva acolo.

Simona Halep, fericită în vacanța din Grecia

2022 nu a fost cel mai bun an pentru Simona Halep, sportiva trecând prin adevărate provocări și situații limită care i-au testat răbdarea și tăria de caracter.

După ce a divorțat de Toni Iuruc, bărbatul alături de care a crezut că-și va petrece tot restul zilelor și a fost supusă unei intervenții chirurgicale destul de serioase, Simona Halep a fost depistată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open.

Pentru a evada din rutina zilnică și a uita, măcar pentru câteva zile, de toate problemele sale, Simona Halep a plecat în vacanță în Grecia, acolo unde și-a surprins fanii de pe rețelele sociale, postând diferite imagini din orașul Atena.

„Viața e scurtă, arta e lungă.”, a scris Simona Halep pe Instagram, făcând referire la celebra zicală a lui Hipocrate, care sugera că viața trebuie trăită, iar omul trebuie să călătorească mult mai mult, pentru a-și îmbogăți sufletul și cultura.

Savurând toate frumusețile și peisajele din capitala elenă, fostul lider mondial al tenisului feminin a fost imortalizată zâmbind cu gura până la urechi în toate fotografiile, semn că s-a bucurat din plin de excursia planificată.

Tenismena româncă nu a călătorit de una singură, ci alături de buna ei prietenă, Georgiana Herda, președinta Fundației Simona Halep, cele două cunoscându-se de mai bine de 20 de ani.

„Simona Halep nu a făcut niciun demers legal”

Scandalul dopajului în care este implicată Simona Halep ar putea însemna sfârșitul carierei sale de jucătoare de tenis, susțin specialiștii, dacă românca va primi o condamnare de patru ani cu suspendare, după ce fost depistată pozitiv cu Roxadustat.

Cristian Jura, arbitru în cadrul Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv (TAS), din Lausanne, Elveția, a declarat, în exclusivitate pentru Playtech, despre situația în care se află, în prezent, ex-liderul mondial, după ce au trecut 20 de zile de când sportiva a fost acuzată oficial de dopaj.

„Din informațiile mele, nu există niciun fel de indiciu pe această temă la TAS. De altfel, tribunalul a anunțat acum aproape o lună că Simona Halep nu a făcut niciun demers legal către această instituție juridică.

Nu știu să se fi schimbat nimic de atunci încoace. Dar cred că cele 20 de zile pe care Halep le avea la dispoziție pentru a contesta suspendarea sa prin intermediul agenției Sport Resolutions au trecut!”, a spus arbitrul Cristian Jura, exclusiv pentru Playtech.

Urmăriți Playtech.ro și pe