Simona Halep, ”vinovată” pentru succesul Emmei Răducanu? Cine face dezvăluiri senzaționale

Simona Halep, ”vinovată” pentru succesul Emmei Răducanu? Cine face dezvăluiri senzaționale
Emma Răducanu a recunoscut că a fost influențată de modele, precum Li Na și Simona Halep

Pentru fanii sportului alb Emma Răducanu a devenit fenomenul acestor zile, după ce a devenit cea mai tânără câștigătoare la US Open. Astăzi o găsim pe locul 150 în clasamentul WTA, și cu un prim trofeu de Grand Slam. Înainte de a ajunge vedeta tenisului mondial, Emma recunoștea că modelul ei era nimeni alta, decât Simona Halep. Sunt voci care o consideră „vinovată” pe Simona pentru acensiunea tinerei de doar 18 ani.

Tânăra de 18 ani influențată de cariera Simonei Halep

Astăzi toată lumea vorbește în termeni laudativi despre câștigătoarea US Open 2021. La cei 18 ani ai săi, Emma Răducanu a dovedit că se poate face performanță, cu multă muncă, perseverență și dedicație. La vârsta de 2 ani se muta din Canada în Anglia, în micuțul orășel Bromley, o suburbie a Londrei.

Ian și Renne Răducanu luau această decizie prin prisma job-ului, amândoi lucrând în domeniul financiar. Emma Răducanu, născută în 2003, începe de la 5 ani, în 2016, să practice tenisul. Dedicația, perseverența și susținerea părinților au ajutat-o să ajungă la numai 14 ani să joace la Wimbledon, în 2017. Anul următor ajunge în sferturile de finală, tot la Wimbledon, iar acela a fost momentul în care lumea și-a dat seama de potențialul acesteia.

Alegerea și parcursul Emmei Răducanu, după cum a recunoscut chiar ea, a fost influențat de modele, precum Li Na din China și Simona Halep. A câștigat titluri naționale în Marea Britanie la sub-nouă, sub-12 și sub-16, și-a adjudecat primul titlu ITF junior la 13 ani și a ajuns în sferturile de finală ale competiției de la Wimbledon în 2018, unde a învins-o exact pe pe adversara sa din finala US Open, Leylah Fernandez.

 

”Simona Halep și Na Li sunt. A fost absolut minunat s-o văd aici pe Simona. Chiar am salutat-o, a fost o experiență grozavă.”, declara Emma Răducanu, pentru Eurosport.

„Emma Răducanu este româncă”

Printre cei care au recunoscut influența Simonei Halep asupra carierei tinerei de 18 ani, se numără și mama celebrului tenisman, Andy Murray. Judy Murray, într-o postare pe twitter, făcea aceste afirmații, cu privire la legătura dintre Simona Halep și Emma Răducanu, declarând:

”Să nu subevaluăm niciodată importanța unui model feminin demn de urmat în sport, care poate oferi oportunități pentru tinerele sportive

Emma Răducanu este româncă, iar aici ea este alături de Simona Halep”, a scris Judy Murray, pe Twitter.

Judy Murray Simona Halep Emma Raducanu

Parcursul fulminant al tinerei Emma Răducanu a uimit o lume întreagă, fiind considerată un mic geniu al sportului alb. Rămâne să vedem care va fi parcursul viitor al sportivei și, cine știe, poate va ajunge și numărul 1 mondial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI