Simona Halep, vedetă și la antrenamente. Cu ce i-a impresionat pe australieni

de: Gabriel Peneș
03 01. 2022

Simona Halep, vedetă și la antrenamente. Fostul lider mondial se pregătește pentru debutul în noul sezon. Românca va lua startul la turneul WTA 250 de la Melbourne, ce va avea loc între 4-9 ianuarie. Simona Halep a avut mare grijă să-și respecte programul de pregătire. Ea a făcut antrenament chiar și în prima zi a noului an, iar imaginile surprinse în fotografii i-au impresionat pe australieni.

Simona Halep, vedetă și la antrenamente

Simona Halep, vedetă și la antrenamente. Fostul lider mondial se pregătește cu toată seriozitatea pentru noul sezon al circuitului profesionist. Ea a plecat spre Australia chiar în a doua zi de Crăciun și și-a respectat cu sfințenie programul de pregătire.

Doar în noaptea de Revelion și-a permis o pauză, ciocnind un pahar de șampanie cu staff-ul său tehnic, dar și cu alte jucătoare române prezente în Australia. Simona Halep a declarat, de altfel, la plecarea din țară, că visul ei pentru 2022 este să revină în Top 10 mondial.

„Să fiu sănătoasă şi să nu mai am accidentări (n.r. – în 2022). A fost un an greu, acum trebuie să văd cum o să fie acesta, pentru că nu pot să spun ca în anii trecuţi că sigur voi face treabă pentru că sunt pregătită psihic şi fizic. Sunt pregătită, dar nu ştiu ce va fi. Visul meu este să ajung din nou în Top 10”, a spus Simona Halep înainte de plecarea spre Melbourne, citată de telekomsport.ro.

Cu ce i-a impresionat pe australieni

Simona Halep a avut parte, deja, de două aprecieri din partea organizatorilor Australian Open. Ea a ieșit prima într-un clasament al „maratonistelor” turneului, la ediția de anul trecut. Halep, cunoscută prin deplasarea sa în teren, a ocupat primul loc, cu 9,25 kilometri parcurși la Australian Open 2021, deși a fost eliminată în sferturile de finală.

În plus, victoria ei din partida cu Angelique Kerber, din 2018, a fost desemnată „cea mai competitivă semifinală” din istoria Grand Slam-ului australian. Anul acesta, marea competiție de la Antipozi sărbătorește 100 de ani de existență ai întrecerii feminine.

Dar Simona Halep a fost remarcată de australieni și pentru antrenamentele din afara terenului de tenis. Pe contul oficial de Twitter al competiției, au apărut câteva fotografii ce o arată pe soția lui Toni Iuruc într-o sesiune de stretching. Ele au fost însoțite de comentariul: „Simona Halep vine în forță la AO 2022”.

Numărul 20 WTA va debuta în primul turneu premergător Australian Open la competiția Melbourne Summer Set 1, unde va întâlni, în primul tur, o jucătoare venită din calificări. În cel de-al doilea tur, Simona Halep s-ar putea confrunta cu o conațională, Gabriela Ruse. Halep este a doua favorită a turneului, duop nipona Naomi Osaka.