Simona Halep, un nou tun financiar. Suma uriaşă pe care a încasat-o după victoria de la US Open

Simona Halep, un nou tun financiar. Suma uriaşă pe care a încasat-o după victoria de la US Open
Sportiva română încasează sume fabuloase după calificare

În aceste zile se desfășoară unul din cele mai importante turnee, US Open-ul american. Simona Halep a reușit să treacă în a treia rundă la US Open, în fața slovacei Kucova . Sportiva a recunoscut că este „puțin îngrijorată” după ultimele probleme de sănătate. De două ori campioană de Grand Slam, Simona a fost nevoită să rateze două turnee importante. Open-ul francez  și Wimbledon, cu o accidentare dură și o serie de alte probleme.

Simona Halep revine în turneele de Grand Slam, la US Open

După ce a avut parte doar de ghinioane, odată cu accidentarea de la Roma și ieșirea din Top 10, nimeni nu mai credea în revenirea româncei în acest an competițional. Dar, după cum se poate vedea, Simona Halep este plină de surprize. Sportiva română a reușit o revenire spectaculoasă. În aceste zile se află la Open-ul American, alături de Sorana Cârstea, și jocul ei parcă revine la ceea ce era odată.

În ciuda faptului că a jucat cu curele grele pe coapsă, Simona Halep a fost în formă dominantă. În meciul din turul doi a învins-o pe jucătoarea slovacă Kristina Kucova cu 6-3, 6-1. Halep a spus în interviul pe teren:

„Trebuie să recunosc că sunt mai încrezătoare. Înainte de turneu eram puțin îngrijorată că nu jucasem de cinci sau șase luni.

Este întotdeauna greu să mă descurc cu presiunea, dar cred că am făcut-o bine. Este minunat să revii la US Open și să joci și să câștigi câteva meciuri.”

Simona Halep a produs o performanță puternică în fața slovacei Kristina Kucova

Simona Halep a câștigat nouă din următoarele 10 mingi pentru a câștiga un meci care a fost mutat pe terenul lui Arthur Ashe. Meciul s-a jucat aici după retragerea adversarei programate a lui Naomi Osaka, Olga Danilovic din cauza unei accidentări.

Danilovic, în vârstă de 20 de ani, s-a calificat la tragerea principală la Flushing Meadows, apoi a câștigat meciul din prima rundă, cu o victorie în set direct cu Alycia Parks.

Simona Halep a produs o performanță puternică pentru a ajunge la a treia rundă a US Open pentru prima dată din 2016. Cel de-al 16-lea cap de serie a învins-o pe Kristina Kucova cu 6-3 6-1 în meciul de deschidere de pe stadionul Arthur Ashe.

Halep a ajuns în semifinale la New York în 2015, dar nu s-a bucurat de prea mult succes la turneu în ultimii ani. În turul trei Simona o va întâlni pe Elena Rybakina.

Sportiva română încasează sume fabuloase după calificare

Acum situată pe locul 13 WTA, sportiva noastră se pregătește pentru următorul meci, din turul trei. Este posibil ca în această etapă va juca înpotriva Elenei Rybakina. Simona îi cunoaște bine jocul, și are șansa să treacă mai departe.

Pentru calificarea în această a treia fază a US Open, Simona va încasa din partea organizatorilor 180.000 de dolari. Câștigurile vor crește progresiv, în funcție de etapa în care va ajunge în turneu. US Open este recunoscut pentru sumele mari de premiere, anul acesta fiind puși la bătaie  57,5 milioane de dolari.

Urmăriți Playtech.ro și pe