Simona Halep, „supereroul din tenisul feminin”. Detaliul observat în timpul meciului cu Muguruza: cu cine a fost comparată

Simona Halep, „supereroul din tenisul feminin”. Detaliul observat în timpul meciului cu Muguruza: cu cine a fost comparată
Simona Halep este Femeia Fantastică din WTA, consideră fanii

Simona Halep face un nou meci bun pe zgură, la Roma, unde a dominat-o clar pe Garbine Muguruza în setul 1. Românca a scăzut nivelul pe finalul setului doi și va avea nevoie de decisiv pentru calificarea în finală. Și a noua victorie consecutivă. După parcursul excelent pe care l-a avut și la Praga.

Simona Halep este Wonder Woman când vine vorba despre jocul pe zgură, în opinia fanilor

Cu doar o săptămână înainte de startul Roland Garros, Simona este văzută ca jucătoarea cea mai bună pe această suprafață. Pe zgură a luat primul titlu de Grand Slam și își domină categoric adversarele. Fanii și rivalele îi recunosc supremația. Ba chiar un user a comparat-o pe Simona Halep cu Wonder Woman atunci când vine vorba de jocul pe zgură.

Simona Halep este mare favorită la Roland Garros 2020 și a primit cotă 4,50 din partea caselor de pariuri. În vreme ce a doua favorită este Karolina Pliskova, care a primit cotă 8,00.

„E o semifinală, iar într-o semifinală te aștepți să dai tocmai peste acest tip de jucătoare. Va fi o bătălie. E o jucătoare foarte bună pe toate suprafețele, dar în special pe zgură, așa că mă aștept la încă o bătălie.

Acum înfrunt una dintre cele mai bune jucătoare și sunt încântată să fiu parte din acest duel. Am avut parte de un traseu foarte dificil, însă sunt încă aici și sper că mai am de jucat încă două meciuri”, a spus Muguruza despre duelul cu Simona Halep, de la Roma.

Simona Halep – Garbine Muguruza, un nou meci de poveste al româncei

Simona Halep este condusă de Muguruza la scorul meciurilor directe, 4-2. Dar ambele victorii ale româncei au venit chiar pe zgură, la Roland Garros şi la Stuttgart. În vreme ce Muguruza a reuşit să se impună doar pe hard. În cealaltă semifinală a competiţiei din capitala Italiei se înfruntă două jucătoare din Cehia, Marketa Vondrousova şi Karolina Pliskova. Finala va avea loc luni.