Ce nu s-a vazut la TV la meciul Simonei Halep. Cel mai amuzant moment: ce i-a spus arbitra

Ce nu s-a vazut la TV la meciul Simonei Halep. Cel mai amuzant moment: ce i-a spus arbitra
Simona Halep o înfruntă pe învingătoarea dintre Garbine Muguruza şi Victoria Azarenka în semifinale la Roma.

Simona Halep a bifat o calificare facilă în semifinalele turneului de la Roma. Yulia Putintseva s-a retras din cauza unei accidentări la 6-2, 2-0 în favoarea româncei. Halep nu a fost deloc încântată când a văzut că adversara ei a decis să abandoneze lupta. Românca ar fi vrut să mai stea pe teren, în condiţiile în care vrea cât mai multe meciuri în picioare după lunga pauză provocată de pandemia de coronavirus. Astfel că a cerut să rămână pe teren şi după încheierea partidei cu Putintseva.

Simona Halep şi-a asigurat un cec în valoare de 80.000 de euro pentru calificarea în semifinale

L-a chemat şi pe Darren Cahill din tribune, iar pentru a se asigura că totul este OK a mers să vorbească şi cu arbitra Marija Cicak. A primit aprobarea croatei, care a şi avut o replică amuzantă. „Vrei să rămân şi eu”, i-a spus Cicak, spre amuzamentul româncei. În cele din urmă, Simona s-a putut antrena preţ de aproximativ 40 de minute. În cele din urmă a fost nevoită să plece de pe arena centrală pentru că urma duelul dintre Victoria Azarenka şi Garbine Muguruza.

Duminică, tot pe arena centrală, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din partida Muguruza – Azarenka. Vor fi și spectatori la meciul din semifinale, după ce organizatorii au primit aprobarea de a avea 1.000 de oameni în tribune la meciurile din semifinale și finală.

Simona Halep este în semifinale la WTA Roma

Pentru calificarea în penultimul act la WTA Roma, Simona Halep primește 80.000 de euro și 350 de puncte în clasament. Dacă va reuşi să obţină calificarea în finala de luni, Simona îşi măreşte considerabil premiu. Suma va creşte la 150.000 de euro. În vreme ce titlul la competiţia Premier 5 este recompensat cu 205.190 de eur. Nu a fost încă stabilită ora la care se va disputa partida din semifinalele WTA Roma, dar este de aşteptat să fie programată în prima parte a zilei.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI