19 sept. 2020 | 16:12

Ce nu s-a vazut la TV la meciul Simonei Halep. Cel mai amuzant moment: ce i-a spus arbitra

Sport
Ce nu s-a vazut la TV la meciul Simonei Halep. Cel mai amuzant moment: ce i-a spus arbitra
Simona Halep o înfruntă pe învingătoarea dintre Garbine Muguruza şi Victoria Azarenka în semifinale la Roma.

Simona Halep a bifat o calificare facilă în semifinalele turneului de la Roma. Yulia Putintseva s-a retras din cauza unei accidentări la 6-2, 2-0 în favoarea româncei. Halep nu a fost deloc încântată când a văzut că adversara ei a decis să abandoneze lupta. Românca ar fi vrut să mai stea pe teren, în condiţiile în care vrea cât mai multe meciuri în picioare după lunga pauză provocată de pandemia de coronavirus. Astfel că a cerut să rămână pe teren şi după încheierea partidei cu Putintseva.

Simona Halep şi-a asigurat un cec în valoare de 80.000 de euro pentru calificarea în semifinale

L-a chemat şi pe Darren Cahill din tribune, iar pentru a se asigura că totul este OK a mers să vorbească şi cu arbitra Marija Cicak. A primit aprobarea croatei, care a şi avut o replică amuzantă. „Vrei să rămân şi eu”, i-a spus Cicak, spre amuzamentul româncei. În cele din urmă, Simona s-a putut antrena preţ de aproximativ 40 de minute. În cele din urmă a fost nevoită să plece de pe arena centrală pentru că urma duelul dintre Victoria Azarenka şi Garbine Muguruza.

Duminică, tot pe arena centrală, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din partida Muguruza – Azarenka. Vor fi și spectatori la meciul din semifinale, după ce organizatorii au primit aprobarea de a avea 1.000 de oameni în tribune la meciurile din semifinale și finală.

Simona Halep este în semifinale la WTA Roma

Pentru calificarea în penultimul act la WTA Roma, Simona Halep primește 80.000 de euro și 350 de puncte în clasament. Dacă va reuşi să obţină calificarea în finala de luni, Simona îşi măreşte considerabil premiu. Suma va creşte la 150.000 de euro. În vreme ce titlul la competiţia Premier 5 este recompensat cu 205.190 de eur. Nu a fost încă stabilită ora la care se va disputa partida din semifinalele WTA Roma, dar este de aşteptat să fie programată în prima parte a zilei.

 

 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro